spanje Dobra karma

S to preprosto vajo boste za vedno opravili z ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

hotel-epic, postojna, karantena Reporter.si

Osebna izpoved potnika iz Madrida, ki je v ...

koronavirus, denar, covid-19 Svet24.si

To prinaša megazakon za samozaposlene, študente,...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

tu
tu
0 06.10.2019 02:35:12

NOREC! Šokiral je Đokovića in cel svet! Preselil se je na drugi konec sveta, da bi ... (VIDEO)

Novak Đoković je na turnirju v Tokiu srečal s svojim največjim navijačem.

Jori Jošida je pravi posebnež, zaradi Noleta se je preselil v Srbijo. "Videl sem posnetke Đokovića iz leta 2011, ko je bil prava zver, sbrska mašina. Rekel sem očetu, da se želim preseliti v Srbijo. On pa mi je odvrnil, da lahko to storim, če pokažem strast," je svojo noro pustolovščino opisoval Japonec.

Bil je na Zlatiboru, kjer je jedel pleskavice in kajmak. V Pančevu je pojedel 100 čevapčičev. "Želim biti kot Đoković," je ponosno dejal. Najboljši teniški igralec na svetu pa mu je odvrnil, da sploh ne je čevapčičev. "Oprosti," se je hitel opravičevati Jošida, ki je sicer amaterski teniški igralec, v času bivanja v Srbiji pa se je učil tudi srbščine.

djokovic japonec


Več let je vztrajno čakal na srečanje s svojim idolom, zdaj ga je dočakal v svojem mestu. Đoković je pristal na druženje in nastal je videoposnetek, ki zdaj kroži po svetovnem spletu.

"Fant me je povsem navdušil. Štiri leta je živel v Pančevu, igral tenis in se učil jezika. Predvsem pa je upal, da me bo spoznal in z menoj odigral partijo tenisa. To se ni zgodilo v Srbiji, se je pa na Japonskem. Njegov prijatelj mi je pred dnevi pokazal posnetek, ki me je pritegnil. Na posnetku je govoril v srbščini in me prosil, če lahko z menoj odigra teniški dvoboj. Rekel je še, da ima veliko željo, da bi enkrat zaigral na grand slamu. Povabil sem ga na svoj dvoboj, po njem pa sva res igrala tenis," je povedal Đoković in nadaljeval: "Medtem ko potujem po svetu, spoznam veliko ljudi, ne vem pa, če sem kdaj spoznal nekoga tako strastnega. Polepšal mi je dan in mi omogočil edinstveno izkušnjo, ki mi je srce napolnila z veseljem in srečo. Zelo sem se zabaval. Užival sem. Dobro govori srbsko in duhovit je. Vsak dan sem hvaležen, da tako pozitivno vplivam na ljudi. V čast mi je."

josida djokovic

Članki iz rubrike