ženska Dobra karma

Hišna številka: povej mi svoj naslov in povem ...

TANJA PIRC na crnem 5 Svet24.si

»Ta šov bo zabavna anekdota za vnuke« Slavno ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Kdo bolj ogroža svobodo govora v ...

sola tabla uciteljica ucilnica ucenec pouk dobrepolje Svet24.si

Vzgojiteljem v vrtcih in učiteljem do 6. razreda ...

20200714-01015459 Necenzurirano

Prej lobirala v poslih z maskami, zdaj jih bo ...

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

marijana b Njena.si

Ljubezen na vasi: Voditeljica rodila deklico

tu
tu
0 06.10.2019 02:35:12

NOREC! Šokiral je Đokovića in cel svet! Preselil se je na drugi konec sveta, da bi ... (VIDEO)

Novak Đoković je na turnirju v Tokiu srečal s svojim največjim navijačem.

Jori Jošida je pravi posebnež, zaradi Noleta se je preselil v Srbijo. "Videl sem posnetke Đokovića iz leta 2011, ko je bil prava zver, sbrska mašina. Rekel sem očetu, da se želim preseliti v Srbijo. On pa mi je odvrnil, da lahko to storim, če pokažem strast," je svojo noro pustolovščino opisoval Japonec.

Bil je na Zlatiboru, kjer je jedel pleskavice in kajmak. V Pančevu je pojedel 100 čevapčičev. "Želim biti kot Đoković," je ponosno dejal. Najboljši teniški igralec na svetu pa mu je odvrnil, da sploh ne je čevapčičev. "Oprosti," se je hitel opravičevati Jošida, ki je sicer amaterski teniški igralec, v času bivanja v Srbiji pa se je učil tudi srbščine.

djokovic japonec


Več let je vztrajno čakal na srečanje s svojim idolom, zdaj ga je dočakal v svojem mestu. Đoković je pristal na druženje in nastal je videoposnetek, ki zdaj kroži po svetovnem spletu.

"Fant me je povsem navdušil. Štiri leta je živel v Pančevu, igral tenis in se učil jezika. Predvsem pa je upal, da me bo spoznal in z menoj odigral partijo tenisa. To se ni zgodilo v Srbiji, se je pa na Japonskem. Njegov prijatelj mi je pred dnevi pokazal posnetek, ki me je pritegnil. Na posnetku je govoril v srbščini in me prosil, če lahko z menoj odigra teniški dvoboj. Rekel je še, da ima veliko željo, da bi enkrat zaigral na grand slamu. Povabil sem ga na svoj dvoboj, po njem pa sva res igrala tenis," je povedal Đoković in nadaljeval: "Medtem ko potujem po svetu, spoznam veliko ljudi, ne vem pa, če sem kdaj spoznal nekoga tako strastnega. Polepšal mi je dan in mi omogočil edinstveno izkušnjo, ki mi je srce napolnila z veseljem in srečo. Zelo sem se zabaval. Užival sem. Dobro govori srbsko in duhovit je. Vsak dan sem hvaležen, da tako pozitivno vplivam na ljudi. V čast mi je."

josida djokovic

Članki iz rubrike