Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 17.08.2019 11:01:07

Poškodba kolena razlog za skrbi pred OP ZDA

Japonska teniška zvezdnica Naomi Osaka je morala zaradi poškodbe kolena predati četrtfinale turnirja WTA v Cincinnatiju. Druga nosilka, ki lahko izgubi prvo mesto na svetovni lestvici, če Avstralka Ashleigh Barty danes zmaga v polfinalu, je v velikih bolečinah predala dvoboj proti Američanki Sofiji Kenin.

"Ni prijetno, res ne. Res se nisem želela poškodovati tako blizu odprtega prvenstva ZDA," je dejala Osaka: "In zdaj me resno skrbi, kaj bo."

Osaka je dvoboj predala pri 6:4, 1:6, 2:0 za Keninovo. "Res imam visok prag bolečine, zato včasih igram skozi manjše poškodbe, kar se mi je zdaj očitno maščevalo. Ne vem, kaj je narobe z mojo nogo. Trenerja sem vprašala, če je varno igrati, saj res sovražim odpovedi in predaje."



"Lansko leto sem osvojila US Open, letos pa se borim, če bom sploh lahko nastopila. A če bo le en odstotek možnosti za nastop, bom brez dvoma igrala," je dejala 21-letna številka 1 ženskega tenisa.

Osaka je lani v Flushing Meadowsu osvojila prvi grand slam, potem ko je v finalu presenetila Američanko Sereno Williams. Nato je januarja dobro formo potrdila še z zmago na OP Avstralije.

Značke: tenis, poškodba

Članki iz rubrike