astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

nu
nu
0 16.08.2019 16:53:40

Hahaha, kakšen KRALJ GAJSER! Včasih rajši V TRGOVINO POŠLJEM SVOJO PUNCO, ker ...

Jurij Kodrun
Tim Gajser je navdušil v intervjuju za Večer.

Ta konec tedna ima slovenski šampion priložnosti postati svetovni prvak, na dirki v Italiji ga bo spremljalo tudi ogromno slovenskih navijačev. Pred to prelomno dirko, ki ga bo spet zavihtela na svetovni vrh, je kolegom iz časnika Večer dal odmeven intervju, v katerem je razkril kopico izjemno zanimivih podrobnosti. Zelo resnih in tudi nekoliko hudomušnih, med katere zagotovo spada pojasnilo, kako se spoprijema z izjemno priljubljenostjo in navijači. 

"Ne počutim se kot zvezda, saj skušam ostati na realnih tleh. Rad bi bil takšen Tim, kot sem bil pred uspehi. Se pa ljudje obračajo za mano, me sprašujejo, če bi se fotografiral. To je del posla, če si uspešen športnik. Ko sem bil majhen, sem o tem sanjal. Zato sem za to hvaležen in se z veseljem odzovem vsaki prošnji, če le lahko. Je pa res, da včasih to vzame veliko časa, tako da v trgovino raje pošljem dekle," je dejal v omenjenem intervjuju in zagotovo nasmejal vse.

"Se mi pa tudi dostikrat zgodi, da nekdo stoji v dvomih pred menoj, saj ni prepričan, če sem to jaz. To pa zato, ker imam na dirkah vedno na sebi čelado, v obraz se me vidi le na podelitvi, pa še to na daleč," je še simpatično pristavil v pogovoru, ki si ga v celoti lahko preberete na tej povezavi.  

Značke: gajser, trgovina, dekla

Članki iz rubrike