jernej damjan, taya damjan Svet24.si

VIDEO: Bo Jernej Damjan zamenjal skoke za radijski...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zajtrk, ukc Svet24.si

Bolnica s celiakijo opozorila na neprimeren ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Helena Blagne pokazala, kako bo zapravila denar

ksenija Njena.si

Kmetijo je zapustila Ksenija

nu
nu
0 16.08.2019 16:53:40

Hahaha, kakšen KRALJ GAJSER! Včasih rajši V TRGOVINO POŠLJEM SVOJO PUNCO, ker ...

Jurij Kodrun
Tim Gajser je navdušil v intervjuju za Večer.

Ta konec tedna ima slovenski šampion priložnosti postati svetovni prvak, na dirki v Italiji ga bo spremljalo tudi ogromno slovenskih navijačev. Pred to prelomno dirko, ki ga bo spet zavihtela na svetovni vrh, je kolegom iz časnika Večer dal odmeven intervju, v katerem je razkril kopico izjemno zanimivih podrobnosti. Zelo resnih in tudi nekoliko hudomušnih, med katere zagotovo spada pojasnilo, kako se spoprijema z izjemno priljubljenostjo in navijači. 

"Ne počutim se kot zvezda, saj skušam ostati na realnih tleh. Rad bi bil takšen Tim, kot sem bil pred uspehi. Se pa ljudje obračajo za mano, me sprašujejo, če bi se fotografiral. To je del posla, če si uspešen športnik. Ko sem bil majhen, sem o tem sanjal. Zato sem za to hvaležen in se z veseljem odzovem vsaki prošnji, če le lahko. Je pa res, da včasih to vzame veliko časa, tako da v trgovino raje pošljem dekle," je dejal v omenjenem intervjuju in zagotovo nasmejal vse.

"Se mi pa tudi dostikrat zgodi, da nekdo stoji v dvomih pred menoj, saj ni prepričan, če sem to jaz. To pa zato, ker imam na dirkah vedno na sebi čelado, v obraz se me vidi le na podelitvi, pa še to na daleč," je še simpatično pristavil v pogovoru, ki si ga v celoti lahko preberete na tej povezavi.  

Značke: gajser, trgovina, dekla

Članki iz rubrike