Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 04.07.2019 14:38:18

Jakupovićeva po poti Klepačeve

Profimedia
Po Andreji Klepač se je od svete teniške trave v Wimbledonu v konkurenci ženskih dvojic danes poslovila še Dalila Jakupović. Od Jakupovićeve in Američanke Kaitlyn Christian je bila v uvodnem krogu turnirja z nagradnim skladom 42,47 milijona evrov boljša japonsko-srbska naveza Shuko Aoyama/Aleksandra Krunić, ki je slavila s 7:6 (3) in 7:6 (3).

Klepačeva in njena češka partnerka Lucie Hradecka, enajsti nosilki turnirja na letošnjem tretjem turnirju za grand slam, sta danes morali priznati premoč grško-avstralski kombinaciji Maria Sakkari/Ajla Tomljanović, ki sta zmagali s 6:3 in 6:2.

V sredo je v tej konkurenci izpadla tudi 38-letna Katarina Srebotnik. Od Velenjčanke in Hrvatice Darije Jurak sta bili boljši Ukrajinka Katerina Kozlova in Avstralka Arina Radionova, ki sta slavili s 4:6, 6:2 in 6:4.


Danes je posamične nastope končala Tamara Zidanšek. Od druge najboljše Slovenke na jakostni lestvici WTA je bila zanesljivo boljša Kitajka Qiang Wang, 15. nosilka turnirja je po 56 minutah slavila s 6:1 in 6:2.

Danes bo Zidanškova nastopila še v konkurenci dvojic, skupaj s Švedinjo Rebecco Peterson jo čaka obračun uvodnega kroga z romunsko kombinacijo Mihaela Buzarnescu/Raluca Olaru.

Danes bo nastopila tudi 18-letna Kaja Juvan. V drugem krogu konkurence posameznic jo čaka obračun s slovito Američanko Sereno Williams, 23-kratno zmagovalko turnirjev za grand slam.

Značke: tenis, anglija, turnir

Članki iz rubrike