osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

Horoskop Bern Svet24.si

Tedenski horoskop: S pomočjo zvezd te dni lahko ...

par Petisvet.si

Pretekla življenja nas obdarijo z dušo dvojčico

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

serena williams Svet24.si

Navdušena nad Archijem, Serena obiskala kraljevo ...

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

tu
tu
0 31.01.2019 12:22:48

ZGROZILA SE JE! Na igrišču se je pojavila žival, potem pa je z njo BRUTALNO opravila pobiralka žogic (VIDEO)

Reuters
Komični dogodek iz Odprtega prvenstva Tajske, iz dvoboja med nemško teniško igralko Sabine Lisicki in Španko Garbine Muguruzo, je postal spletni hit.

Devetindvajsetletna Nemka, ki je bila leta 2013 finalistka Wimbledona, je dvoboj na Tajskem izgubila s 6:3 in 6:4 in tako izpadla, turnir pa si bo zapomnila po nečem drugem. V drugem nizu je opazila na svojem polju neko žival, hrošča oziroma nekaj podobnega. Lisicki ga je skušala pregnati z robom svojega loparja, to pa je počela nežno in nadvse bojazljivo. Ker pri svojem dejanju ni bila uspešna, ji je na pomoč prihitela mlada pobiralka žogic.

In dekle se je nepovabljenca lotila povsem drugače, odločno in brezkompromisno. Skočila je na hrošča in ga poteptala z nogo, pri tem pa nemško teniško igralko močno šokirala. Sabine je kar odskočila, tako močno se je prestrašila. Dekle je mrtvega hrošča kratko malo pobrala s tal in ga odnesla. Nemka pa je njeno potezo pospremila s kislim nasmehom.

Ko je Sabine videoposnetek pripetljaja delila na družbenem omrežju, je eden od njenih sledilcev zapisal: "Ni šale z dekleti, ki pobirajo žogice. Lahko vas zgazijo kot hrošča." Drugi pa je dodal: "No, igrišče si vendarle zapustila v precej boljšem stanju kot ta hrošč."

Članki iz rubrike