vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

Katarina Venturini Svet24.si

Jezi se le na določene ljudi

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

profimedia-0338601124 Svet24.si

Pozor! Nikar še ne oblecite kratkih hlač

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

tu
tu
0 31.01.2019 12:22:48

ZGROZILA SE JE! Na igrišču se je pojavila žival, potem pa je z njo BRUTALNO opravila pobiralka žogic (VIDEO)

Reuters
Komični dogodek iz Odprtega prvenstva Tajske, iz dvoboja med nemško teniško igralko Sabine Lisicki in Španko Garbine Muguruzo, je postal spletni hit.

Devetindvajsetletna Nemka, ki je bila leta 2013 finalistka Wimbledona, je dvoboj na Tajskem izgubila s 6:3 in 6:4 in tako izpadla, turnir pa si bo zapomnila po nečem drugem. V drugem nizu je opazila na svojem polju neko žival, hrošča oziroma nekaj podobnega. Lisicki ga je skušala pregnati z robom svojega loparja, to pa je počela nežno in nadvse bojazljivo. Ker pri svojem dejanju ni bila uspešna, ji je na pomoč prihitela mlada pobiralka žogic.

In dekle se je nepovabljenca lotila povsem drugače, odločno in brezkompromisno. Skočila je na hrošča in ga poteptala z nogo, pri tem pa nemško teniško igralko močno šokirala. Sabine je kar odskočila, tako močno se je prestrašila. Dekle je mrtvega hrošča kratko malo pobrala s tal in ga odnesla. Nemka pa je njeno potezo pospremila s kislim nasmehom.

Ko je Sabine videoposnetek pripetljaja delila na družbenem omrežju, je eden od njenih sledilcev zapisal: "Ni šale z dekleti, ki pobirajo žogice. Lahko vas zgazijo kot hrošča." Drugi pa je dodal: "No, igrišče si vendarle zapustila v precej boljšem stanju kot ta hrošč."

Članki iz rubrike