Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
0 26.10.2018 09:30:57

KAKŠEN ŠOK: Svetovna teniška zvezdnica razkrila, da ima NEOZDRAVLJIVO BOLEZEN!

Danska teniška igralka Caroline Wozniacki je v Singapurju razkrila, da so ji zdravniki odkrili revmatioidni artritis. To je kronična, vnetna, sistemska revmatična bolezen avtoimune narave, ki prizadene sklepe.

"Najprej sem bila šokirana, saj se na igrišču počutiš kot najbolj pripravljena športnica, vsaj tako sem si mislila, potem pa te doleti, da se moraš ukvarjati s takšno boleznijo," je na finalu sezone WTA dejala tretja igralka sveta.

Osemindvajsetletna Wozniackijeva je pojasnila, da se je začela slabše počutiti po Wimbledonu, avgusta, ko je bila v Montrealu, pa neko jutro ni mogla dvigniti rok nad glavo.



Nekdanja številka 1 svetovnega tenisa je povedala, da so ji avgusta pred odprtim prvenstvom ZDA diagnosticirali avtoimuno bolezen, ki povzroča zatekanje sklepov in utrujenost. "To je bilo kar težko sprejeti," je dejala zmagovalka letošnjega odprtega prvenstva Avstralije.

"Veš, da to ni dobro za nikogar, še posebej za vrhunskega športnika, toda na koncu koncev najdeš načrt, ugotoviš, kaj je treba narediti, raziskati, kar se da. Na srečo se da pri tem kar precej postoriti," je še povedala Wozniackijeva.

Značke: tenis, wta, bolezen

Članki iz rubrike