ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

intuicija 1 Petisvet

5 nujnih opozoril, da nekaj ni ...

glarus Svet24.si

FOTO: Pirati so jih presenetili s kalašnikovi

meghan markle stara Svet24.si

Tako bo osivela in se zgubala Meghan Markle

noge Najstnica.si

Preprost recept: Naravna krema za britje

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

nu
nu
0 27.08.2018 13:16:02

Ko se PREPIRATA VELIKANA. Takole sta se na nasprotnih bregovih znašla PIQUE IN FEDERER

Roger Federer
Vszi
Švicarski teniški as Roger Federer in Gerard Pique utegneta imeti kmalu veliko težavo.

Vsaj tako poroča Le Figaro, ki je prepričan, da se bosta med seboj kmalu udarila največji tenisač moderne ere in nogometaš Barcelone, ki vodi podjetje, ki je predstavilo načrte za prenovo Davisovega pokala. 

Po prvotnih načrtih je Pique z izvršnim odborom podjetja Kosmos in krovnim teniškim telesom ITF sklenil dogovor, da bo novi Davisov pokal zaživel novembra 2019, a zdaj je bližje dogovor, da se bo vse skupaj odvilo septembra, dva tedna po zaključku ZDA. 

To pa prekriža načrte Federerjevega tekmovanja, ki ga je pomagal organizirati. Laverjev pokal je obveljal za uspešno tekmovanje med Evropo in preostalim svetom po vzoru Ryderjevega pokala iz golfa. 

pique1
twitter

Toda datumsko bi se nato oba tekmovanja, novi, s 3 milijardami dolarjev podprt 25-letni načrt za Davisov pokal, kot Laverjev pokal, prekrivala. 

Pique je ob tem pristavil: "Po pogovoru z igralci, si mnogi želijo Davisov pokal prestaviti na september. Želim si ustvariti tekmovanje, ki je v skladu z njihovimi željami. Sezona je zelo dolga, zato bi si želel Davisov pokal v tistem terminu. Zdaj delamo z ITF-om, da najdemo najboljšo rešitev," je dejal Pique. 

Federer pa je za Daily Mail o tekmovanju govoril zelo skopo, češ da se o vsem "še dogovarjajo in da nič še ni zapisano v kamen."

Značke: federer, pique

Članki iz rubrike