stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 26.07.2018 15:30:17

Drama v družini Đoković: Ožjega družinskega člana ugrabili neznanci!

Novak Đoković v družbi žene Jelene
facebook
Kakšne trenutke mora preživljati družina Đoković.

Novak Đoković in njena izbranka Jelena v tem trenutku preživljata težke čase. Njenega dedka Milosava Radisavljevića so našli zvezanega okoli kovinskega stolpa sredi koruznega polja v Ljigu. Gre za kraj v osrednji Srbiji, mesto, kjer so ga našli, pa je nedaleč stran od njegovega doma.

Kot so potrdili tamkajšnji organi pregona, naj bi šlo za poskus ugrabitve, ki pa se je na srečo končala neuspešno. "Našli so ga v koruznem polju, od koder je klical na pomoč. V bližini se je slučajno nahajal direktor komunalnega podjetja Vladimir Stajić in slišal klic na pomoč. Ta mu je hitro pomagal," je dogodek opisal eden od tesnih sodelavcev župana mesta Ljig.



Za srbske medije je že spregovorila Vera Mitić, Milosavova hčerka in mati Jelene Đoković, ki je med drugim razkrila, da je njen brat iz neznane številke prejel sporočilo, v katerem so zahtevali dva milijona evrov. Zgodba, ki jo je javnosti predstavila policija, se sicer malce razlikuje. Policisti so z Milosavom že govorili, ta pa naj bi dejal, da sta ponoči v njegovo stanovanje vdrli dve zamaskirani osebi in mu iz denarnice vzeli 26 tisoč dinarjev (220 evrov), s seboj pa sta odnesli tudi mobilni telefon. Nato sta ga zvezala in odpeljala nedaleč stran, kjer sta ga zvezala za daljnovod.

Na dogodek se je odzvala tudi družina Đoković, a le prek svoje službe za stike z javnostjo. "Družina Miloslava Radisavljevića (85), h kateremu so na dom vdrli napadalci in ga odpeljali na polje, ki je bilo oddaljeno nekaj kilometrov, je zaradi tega dogodka v šoku. Miloslav, dedek Jelene Đoković, zaradi šoka ni v stanju, da bi govoril z mediji, kot tudi nista Novak in Jelena. Zato pa se vsi zahvaljujejo policiji, ki se je odzvala zelo hitro."

Članki iz rubrike