Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

tu
tu
0 19.05.2017 18:37:00

Šarapova v kvalifikacije Wimbledona

Profimedia
Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova, ki je pred dnevi izvedela, da ne bo prejela posebnega povabila za nastop na odprtem prvenstvu Francije, ki ga je sicer dvakrat osvojila, se je odločila, da bo zaigrala v kvalifikacijah Wimbledona. Prireditelji OP Anglije si že manejo roke, saj jim je njena odločitev zagotovila, da bodo vstopnice šle za med.

Šarapova se je odločila, da za posebno povabilo sploh ne bo zaprosila. Petkratna zmagovalka turnirjev za veliki slam, ki se je po prestani 15-mesečni dopinški kazni aprila vrnila na igrišča, si bo tako morala nastop v All England Clubu zagotoviti skozi kvalifikacije v Roehamptonu.


"Ker sem si po prvih treh turnirjih po prestani kazni občutno popravila uvrstitev na lestvici WTA, bom v Wimbledonu zaigrala v kvalifikacijah in niti ne bom zaprosila za posebno povabilo za glavni žreb," je danes prek spleta sporočila 30-letna teniška igralka.

Rusinja, ki je ta teden prejela vest, da ne bo zaigrala v Roland Garrosu, saj je predsednik francoske teniške zveze Bernard Guidicelli sporočil, da ji ne bodo podelili t. i. wild carda, bo morala za nastop na glavnem delu turnirja v Wimbledonu, ki se bo začel 3. julija, uspešno prestati tri kroge kvalifikacij. Te se bodo začele 26. junija.

Članki iz rubrike