Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
10.05.2017 14:19:32
Deli članek:

Kaj si je zdaj privoščila? Šarapova se norčuje iz Bouchardove (foto)

vszi

Po vrnitvi na igrišča je Marija Šarapova v središču teniške pozornosti. Nekateri jo občudujejo, drugi jo označujejo za goljufinjo, sama Rusinja in Kanadčanka pa sta svojo besedno vojno dvignili na novo, nizkotno raven.

Bouchardova je Šarapovi pred nekaj tedni očitala, da je "goljufinja in da kot takšni ne bi smeli dovoliti igranja profesionalnega tenisa, saj to ni dober zgled za mlajše, ki se podajajo v šport."

Šarapova Kanadčanki ni ostala dolžna in je odkrito priznala, da z njo nima nikakršnega odnosa, potem pa sta se v torek obe tekmici srečali na igrišču. Bilo je veliko ostrih pogledov, zmago pa je presenetljivo slavila Bouchardova. 

Po tekmi je dejala, da je moč črpala od ljudi, ki si niso upali spregovoriti na glas, kaj si mislijo o Rusinji, ona pa je to storila javno in se izpostavila. 

Zdaj pa je s fotografijo Šarapova izpostavila še Bouchardovo in nadaljevala besedno vojno, ki bo zagotovo dobila nadaljevanje. 

Na spletu je namreč zasledila prirejeno platnico svoje knjige in všečkala objavo, na kateri je bila Bouchardova z zapisom: "Neznosna: Moje življenje do sedaj." Medtem ko knjiga Šarapove nosi naslov: "Neustavljiva: Moje življenje do sedaj.

vszi

Očitno se Rusinja in Kanadčanka vsaj do nadaljnjega ne bosta ohladili.