Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tuq
tuq
20.11.2016 13:43:22
Deli članek:

Navijač je šokiral, ko je povedal, zakaj je pritekel na igrišče (video)

Reuters

Da navijač doživi pet minut slave s tem, da mimo varnostnikov priteče na igrišče, ni nič novega. Nekateri so iz tega početja naredili pravi posel in se s tem skoraj že profesionalno ukvarjajo.

Nedebudnež, ki je skrbno načrtoval takšen podvig sredi polfinalnega teniškega dvoboja zaključnega turnirja v sezoni med Novakom Djokovićem in Keijem Nishikorijem, ni uspel priti na igrišče. Potem ko je preskočil ograjo tribune so ga namreč pred reklamnimi panoji, ki obkrožajo teniško igrišče zaustavili varnostniki.

Reuters


Incident se je zgodil v drugi igri pri servisu Japonca. Kot se je pozneje izkazalo, je imel glavni akter dogodka za svoj podvig v O2 Areni v Londonu vse pripravljeno, na drugi tribunu ga je vseskozi snemal pomočnik, tako da je video posnetek že zaokrožil po svetovnem spletu.

Reuters


Za nameček se je posebnež celo oglasil po dogodku in javnosti razložil, kaj je pravzaprav nameraval. Če bi mu uspelo priteči na igrišče. "Žal mi je, ker mi ni uspelo. Varnostniki so bili dovolj hitri in so me ujeli. Ampak, moja ideja je bila, da bi na igrišču slekel hlače in se delal, da opravljam veliko potrebo. Imel sem pripravljen plastični drek, ki bi ga pustil za seboj. Tako bi bilo videti, kot da je vse resnično," je dejal in dodal, da bo to storil naslednjič: "Kar pišite mi in povejte, na katerem dogodku želite, da to storim. Izpolnil bom vašo željo."

Je lahko kaj še bolj bizarno od tega?