Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
26.01.2016 11:27:33
Deli članek:

Federer teniške nasvete poiskal kar pri hčerkah (foto)

vszi

Roger Federer je danes zgodaj zjutraj zanesljivo opravil s Tomašem Berdychom, še bolj kot njegova fantastična igra v četrtfinalu pa je odmevala pomoč pri teniški igri, ki jo je poiskal kar pri ... hčerkah.

Trener Rogerja Federerja Hrvat Ivan Ljubičić je dobil veliko konkurenco. Zdaj slavnemu Švicarju svetujeta tudi hčerki dvojčici. Malo za šalo malo zares, a Roger je kot kaže svoji prvorojenki še kako poslušal, saj je v dvoboju proti Čehu Tomašu Berdychukar nekaj krat zadel tisti del igrišča, ki igralce še najbolj razjezi.

"Ena stvar, ki jo želita je, da moram zadeti več črt. Rekli sta, da se jima to zdi dobra ideja, zato sem jima odvrnil, da bom poskušal," je dejal 34-letni Švicar

Potem je nasvet ponudila tudi druga od hčerk. "Druga je nato dejala, da moram gledati v eno smer in igrati v drugo. Dejal sem, da bom tudi to poskusil, čeprav ni tako lahko kot se morda zdi," je še pripomnil očka štirih otrok, ki se tudi na treningih zelo zabava.

"Zadnjič sta bili z mano na treningu. Dejali sta mi, da moram izvajati več trikov. Zelo dobro me usmerjata," je še v smehu dejal sedemnajstkratni zmagovalec turnirjev za grand slam. Morda pa ga pripeljeta do 18.

Kot kaže tudi na tekmah svojega očeta dvojčici Myla Rose in Charlene Riva preučujeta čtivo za njegove naslednje obračune, kar nazorno kaže fotografija med dvobojem prvega kroga proti Aleksandru Dolgopolovu (Morda pa jima je med igranjem očeta zgolj dolgčas).