Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
22.09.2015 13:13:14
Deli članek:

Tudi po 11 letih kome ni pozabil na svojega ljubljenca

Španec Jesus Aparacio se je po 11 letih zbudil iz kome in ugotovil, da njegov teniški idol Roger Federer še vedno igra in zmaguje.

Danes 28-letnik iz Seville je decembra 2004 praznoval svoj 18. rojstni dan. S prijatelji so sedli v avto in se hoteli odpeljat na zabavo, a zleteli s ceste. Aparacio je bil huje poškodovan in v komi.

Kar 11 let je bilo tako, potem pa se je pred mesecem dni lepega dne prebudil. In njegov spomin ni bil izbrisan, točno se je spomnil stvari pred nesrečo, zato je želel vedeti tudi to, kaj se dogaja z Rogerjem Federerjem, katerega velik oboževalec je bil leta 2004.

"Ko so mi povedali, da je pri 34 letih drugi na lestvici ATP in da še vedno zmaguje, sem mislil, da se šalijo z menoj. Ko pa sem slišal, da je osvojil 17 grand slam turnirjev, sem si od začudenja kar zakril obraz z rokama," je povedal Aparacio, ki je leta 2004 varčeval denar, da bi si lahko leta 2005 v živo ogledal Federerja na turnirju v Wimbledonu.

Zdaj bo to skušal storiti naslednje leto na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu, Federerja pa je medtem seveda že gledal na televiziji, tudi v finalu New Yorka. "Res sem bil presenečen, kako dobro še igra. Đoković je odličen. Rad bi še videl Federerjev dvoboj, preden se upokoji, morda, ko bo osvojil svoj 18. turnir za grand slam," si želi Aparacio.