Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
30.08.2015 09:58:17
Deli članek:

Caro in njeni nohti

vszi

Odlična danska tenisačica poljskih korenin Caroline Wozniacki, se v zadnjem času bolj ukvarja z drugimi stvarmi kot s svojo igro na teniških igriščih.

Nekdanja številka ena (najboljša na svetu je bila oktobra 2010) se letos ne more pohvaliti z bleščečimi rezultati, čeprav je zaradi skromne konkurence v ženskem tenisu oziroma nestalne forme igralk, trenutno celo na četrtem mestu na svetu.

Navijačica Liverpoola (tudi v tem pogledu ji ne gre vse po načrtih) je v karieri samo od turnirskih nagrad zaslužila že skoraj 20 milijonov dolarjev, veliko, zelo veliko evrov pa ji kapne v mošnjiček tudi od njenih postranskih dejavnosti (reklame), na trgu pa je tudi njena osebna linija spodnjega perila za športne ženske.

Letos je na grand slamih najboljše igrala v Wimbledonu, kjer se je uvrstila v osmino finala, toda po sveti travi je na ameriški turneji igrala slabo, saj je do New Havna (izpadla je v polfinalu) vedno izgubila prvi dvoj na turnirjih.

Caro je znana tudi po tem, da rada objavlja fotografije na družbenih omrežjih in da se rada "igra" s svojimi nohti. Tokrat si je dala dela z nohti za odprto prvestvo ZDA, ki se začne v ponedeljek. Pri žrebu je imela veliko sreče, saj se bo v prvem krogu pomerila z domačinko Jamie Loeb, ki je za zadnji grand slam v sezoni dobila posebno povabilo. No, morda pa ji bodo umetniški nohti vendarle prinesli srečo v New Yorku.