Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
13.07.2015 08:31:19
Deli članek:

Hamiltona nagnali iz kraljeve lože

fb

Svetovni prvak v formuli ena Britanec Lewis Hamilton je na svoji koži spoznal, kaj pomeni tradicija na teniškem turnirju v Wimbledonu.

Ker ni imel ustreznih oblačil, suknjiča, kravate in pravih čevljev (prišel je oblečen v rožnato srajco na glavi pa je imel klobuček),ni smel v kraljevo ložo, da bi gledal moški finale med Novakom Đokovićem in Rogerjem Federerjem zapustiti kraljevo ložo.
Hamilton je nekaj ur pred začetkom finala na socialnem omrežju ponosno pokazal vstopnico za sedež med visokimi gosti, ki pa ga očitno ni grel do konca dvoboja. Kot so pojasnili predstavniki turnirja, ga je moral zapustiti, ker ni upošteval pravil oblačenja.

fb

Hamilton je imel sedež med filmskimi igralci, kot so Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper in Hugh Grant, ter ostalimi visokimi gosti, med katerimi je bil tudi predsednik Teniške zveze Slovenije Marko Umberger.
"Če ni prišel v obleki, čevljih in kravati, je imel samo dve možnosti: zapustiti tribuno ali si priskrbeti zahtevana oblačila," so sporočili organizatorji.