Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
19.11.2014 12:16:01
Deli članek:

Federer: Saj sva dovolj stara

Finale teniške sezone v Londonu je prineslo nemalo razburjenja in trenja med obema švicarskima zvezdnikoma.

Roger Federer in Stanislas Wawrinka sta si namreč med dvobojem izmenjala kar nekaj krepkih besed, prste pa naj bi imela vmes tudi Federerjeva žena Mirka. 

A poškodovani Federer, ki ga s švicarsko reprezentanco ta konec tedna čaka nastop v finalu Davisovega pokala, je pomiril vse rojake ter zakopal bojno sekiro. Oba igralca sta priznala, da je res prišlo do prerekanja, vendar je bila celotna situacija prenapihnjena. "Po dvoboju sva se pogovorila in zdaj je vse v najlepšem redu, odnos med nama pa je spet sproščen. Saj sva dovolj stara," je povedal Federer in dodal, da oba tenisača vsemu skupaj nista posvečala veliko pozornosti. "Potrebovala sva pet minut, da sva rešila zadevo in se osredotočila na naslednji cilj: finale Davisovega pokala."

Federer bije bitko z urami in minutami, njegov hrbet mu namreč ne dovoljuje prevelikega napora. "Nemogoče vam ponudim odgovor na to, ali bom lahko v petek igral ali ne. Trudim se, vendar nemogoče napovem odstotek možnosti za to, da bom stopil na igrišče."