kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 21.12.2019 22:08:33

Vaterpolistom Triglava pokalna lovorika

Arsen Perić
Vaterpolisti Triglava so pokalni zmagovalci Slovenije za leto 2019. Nocoj so v finalu v domačem bazenu premagali Calcit Kamnik s 14:11 (3:1, 5:3, 3:3, 3:4).

Kranj je tik pred prazniki doživel še vaterpolski praznični večer s finalom pokala, na katerem so navijači Triglava in Kamnika napolnili tribune bazena, med gosti pa sta bila tudi župana obeh mest.

Na koncu so se veselili gostitelji, ki so v uvodu tekme pobegnili na varno razdaljo in prednost obdržali vse do konca tekme, pa čeprav so Kamničani potrdili, da z napovedmi o presenečenju niso bili daleč od resnice.



"Kamničani so zbrali izkušeno ekipo in bili nevaren tekmec. Vseeno smo taktično odigrali zelo zrelo in si zmago priigrali s hitrim vodstvom ter zelo dobro obrambo. Garali smo vso tekmo in dali vse od sebe in imeli vseskozi varno prednost. Veseli me, da si je tekmo ogledalo toliko gledalcev, ki so navijali," je po tekmi dejal trener domačega kluba Primož Troppan.

Za domače so zadeli Justin 5, Troppan 3, Lah 2, Popović, Todić, D. Gostić in Pušavec, za Kamnik pa Špele 3, Briški 3, Verar 2, K. Novak, S. Novak in Leskovec po 1.

Značke: vaterpolo, pokal

Članki iz rubrike