IMG_6439 Svet24.si

Angelo se rad pretvarja, da ne zna slovensko

kakadu Svet24.si

FOTO: Kakadu, ki so ga kar petkrat ustrelili, ...

vesolje, galaksije Svet24.si

Horoskop od 14. do 20. 10. 2019: teden bo močno ...

recep tayyip erdogan Svet24.si

"Grožnje s sankcijami in embargom na orožje ne ...

ZR sep 19 – slovenski vrt FOTO 1 Odkrito.si

Nove gredice na starem borjaču

damjana tomažin Njena.si

Zadržana Damjana kot zapeljiva lepotica

IMG_3585 Njena.si

Znana Slovenca prvič postala starša

ue
ue
1 16.09.2019 18:23:04

Zvezdnica BRUTALNO iskreno: SEKS je temeljna stvar v življenju! (foto)

Le redko katera športna zvezdnica je tako odprta oziroma se res ne sramuje ali skriva ničesar iz svojega zasebnega življenja. Ne spolnosti, ne partnerjev, moških ali žensk...

Italijanka Federica Pellegrini je morda celo največja zvezdnica v plavanju. Po športni plati ima zlato olimpijsko kolajno, nekaj naslovov svetovne in evropske prvakinje... Še bolj kot po svojih plavalnih dosežkih pa je Kika znana po svojih objavah na družbenih omrežjih. Danes 31-letna Kika je znana kot družbeno zelo angažirana ženska in je vedno podpirala vsa mogoča ženska gibanja. Hkrati pa je tako samozavestna in prepričana sama vase, da se ne sramuje svojega telesa (brez sramu objavlja fotografije, ne obscene, na družbenih omrežjih). Tudi v besedah je ostra in neposredna. V nedavnem pogovoru za italijanski Messaggero je brez dlake spregovorila tudi o moških in spolnosti (imela je kar nekaj burnih zvez z italijanskimi in francoskimi plavalci). 

"Moški se bojijo mnogih žensk. Toda moje mnenje je, da niso ženske krive, da se jih moški bojijo, ampak je moške strah pred žensko emancipacijo. Se moški bojijo Federice Pellegrini? Da, bojijo se je," je med drugim dejala Kika, ki je govorila tudi o ljubezni, seksu in moških: "Kar nekaj moških je v katere sem bila zaljubljena. Ljubezen je čustvo, ki te pripravi do tega, da se združiš s pravo osebo. In seks? Seks je temeljna stvar v življenju."

Članki iz rubrike