ženska Dobra karma

Energijska napoved od 26. 2. do 5. 3.: na udaru ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

nu
nu
1 23.06.2019 15:29:02

ŠKANDAL! KRAJA! Noro, KAJ SO NAREDILI slovenskemu junaku Kauzerju! Tekmec mu je HOTEL DATI MEDALJO!

BOBO
Neverjetno, kaj se je zgodilo slovenskemu dobitniku odličja.

Na svetovnem kajakaškem pokalu v Bratislavi bi Peter Kauzer osvojil tretje mesto, a so mu sodniki prisodili izpuščena vratica in s tem kazenskih 50 sekund. Čeprav nihče ne verjame, da je Kauzer vratica tudi dejansko izpustil. tega niso videli v slovenski reprezentanci, pa celo tekmeci ne. "To je katastrofa. Obravnavajo me drugače kot ostale, nekaj podobnega se je zgodilo že tretjič," je bil v pogovoru za Radio Slovenija ogorčen Kauzer, ki trdi, da so sporna vratica mnogi odpeljali enako, pribitek pa je dobil le on. 

"Nič drugega si ne morem misliti kot to, da so se name spravili na nedopusten način. Pomislite, celo tekmeci so mi dejali, da imam prav in da so me tokrat oškodovali na najbolj neverjeten način," je še poudaril Kauzer, še bolj zgovorna pa je izjava, ki prav tako prihaja iz slovenskega tabora in ki je razkrila, kako zelo je krivica zarezala tudi med Kauzerjeve tekmece. Verjeli ali ne, eden od njih, mu je želel prepustiti mesto na stopničkah za najboljše.   

"Zadeva je bila tako očitna, da je tretjeuvrščeni Francoz Boris Neveu celo ponujal svojo bronasto kolajno Petru Kauzerju," je za Radio Slovenija dejal Jože Vidmar, sicer trener še enega slovenskega šampiona Benjamina Savška, ki spremljal slovensko reprezentanco na svetovnem pokalu v Bratislavi. 

Značke: kavzer, kajak, škandal

Članki iz rubrike