jernej damjan, taya damjan Svet24.si

VIDEO: Bo Jernej Damjan zamenjal skoke za radijski...

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zajtrk, ukc Svet24.si

Bolnica s celiakijo opozorila na neprimeren ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Helena Blagne pokazala, kako bo zapravila denar

ksenija Njena.si

Kmetijo je zapustila Ksenija

nu
nu
1 23.06.2019 15:29:02

ŠKANDAL! KRAJA! Noro, KAJ SO NAREDILI slovenskemu junaku Kauzerju! Tekmec mu je HOTEL DATI MEDALJO!

BOBO
Neverjetno, kaj se je zgodilo slovenskemu dobitniku odličja.

Na svetovnem kajakaškem pokalu v Bratislavi bi Peter Kauzer osvojil tretje mesto, a so mu sodniki prisodili izpuščena vratica in s tem kazenskih 50 sekund. Čeprav nihče ne verjame, da je Kauzer vratica tudi dejansko izpustil. tega niso videli v slovenski reprezentanci, pa celo tekmeci ne. "To je katastrofa. Obravnavajo me drugače kot ostale, nekaj podobnega se je zgodilo že tretjič," je bil v pogovoru za Radio Slovenija ogorčen Kauzer, ki trdi, da so sporna vratica mnogi odpeljali enako, pribitek pa je dobil le on. 

"Nič drugega si ne morem misliti kot to, da so se name spravili na nedopusten način. Pomislite, celo tekmeci so mi dejali, da imam prav in da so me tokrat oškodovali na najbolj neverjeten način," je še poudaril Kauzer, še bolj zgovorna pa je izjava, ki prav tako prihaja iz slovenskega tabora in ki je razkrila, kako zelo je krivica zarezala tudi med Kauzerjeve tekmece. Verjeli ali ne, eden od njih, mu je želel prepustiti mesto na stopničkah za najboljše.   

"Zadeva je bila tako očitna, da je tretjeuvrščeni Francoz Boris Neveu celo ponujal svojo bronasto kolajno Petru Kauzerju," je za Radio Slovenija dejal Jože Vidmar, sicer trener še enega slovenskega šampiona Benjamina Savška, ki spremljal slovensko reprezentanco na svetovnem pokalu v Bratislavi. 

Značke: kavzer, kajak, škandal

Članki iz rubrike