chris martin Odkrito.si

Chris Martin: Poljubljal se je z angleško ...

hrondit, meteorit, Maryborough Svet24.si

FOTO: Mislil je, da je našel zlato, a je našel ...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

tess holliday Svet24.si

FOTO: 130-kilogramov težka manekenka na plaži ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

STA
STA
0 19.03.2019 13:21:56

Manaudou se iz rokometa vrača v plavanje

Francoski olimpijski prvak Florent Manaudou se po dveh letih in pol vrača v plavanje. "Zdaj imam spet voljo za treninge in tekme," je za časnik L'Equipe povedal športnik.

Manaudou je na olimpijskih igrah 2012 v Londonu zmagal na 50 m prosto, po dveh srebrnih odličjih v Riu 2016 pa je prekinil športno pot in se začel ukvarjati z rokometom. Treniral je z rezervno ekipo prvoligaša Aix en Provence. Ob tem je štirikratni svetovni in šestkratni evropski prvak komentiral tudi plavanje za francosko televizijo in se preizkusil v filmskem svetu, še poroča francoski športni časnik.

Po dolgi odsotnosti pa je Manaudou začel pogrešati plavanje. Kot pravi, je zdaj povsem sproščen, saj je v karieri osvojil vse, kar se osvojiti da, zdaj pa bo imel dodatno prednost v dejstvu, da bo kot povratnik v vlogi "outsiderja" napadal najboljše.

Njegova želja je, da bi spet sodeloval s svojim nekdanjim trenerjem Jamesom Gibsonom v turški Antalyi. Ali mu bo uspel povratek in nastop na olimpijskih igrah 2022 v Tokiu, pa bo pokazal čas.

Značke: plavanje, francija

Članki iz rubrike