burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 16. novembra

duhovno srce Petisvet.si

Od danes pričakujte nemogoče!

musulin 1 Svet24.si

Jutri naj bi množično iskali pogrešanega ...

michelle obama barrack obama Svet24.si

Hotela je zapustiti svojega Baracka

lasje, pričeska Najstnica.si

Ti izpadajo lasje?

kajza2 Njena.si

Iz kajže se je slišalo hlipanje

STA
STA
0 14.07.2018 18:37:53

Hrvatu 12. mesto v Luzernu

Slovenski veslač Rajko Hrvat se s sklepne tekme svetovnega pokala v Luzernu vrača z 12. mestom iz konkurence lahkih skifistov. V popoldanskem malem finalu so bili tekmeci za Izolana, ki je sezono začel s poškodbo hrbta, premočni. Mali finale je dobil Portugalec Pedro Fraga.

V dopoldanskem polfinalu je Hrvat zasedel peto mesto. Iz Hrvatovega polfinala so v veliki finale zanesljivo napredovali Hrvat Luka Radonić, Avstralec Parry Hamish in Kitajec Junjie Fun. Hrvat se je boril za četrto mesto z Britancem Samuelom Mattramom, a je bil tekmec z Otoka tokrat močnejši. Zadnje mesto je zasedel Portugalec Pedro Fraga.

"Rezultati so slabši od pričakovanj. Pred sezono sem imel težave s poškodbo, moral sem spremeniti treninge in to se pozna. Luzern je pokazal, da štirih tekme v dveh dneh s to poškodbo ne morem odpeljati normalo. Zdržal sem tekmo in pol, drugo je bilo bolj mučenje. Zdaj se moram zbrati za evropsko prvenstvo, ki bo na sporedu že zelo kmalu," je po prvem delu sezone povedal Hrvat. Kot pravi Hrvat, boljše dosežke pričakuje septembra na svetovnem prvenstvu, o nastopu na EP pa se bo še odločil.

Veliki finale je dobil Švicar Michael Schmid, drugi je bil Avstralec Sean Murphy in tretji Nemec Lars Wichert.

Članki iz rubrike