Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

STA
STA
0 16.07.2017 21:38:43

Pintarjeva tudi v nedeljo dvakrat najboljša

Radovljičanka Tjaša Pintar je bila najboljša slovenska plavalka na mednarodnem plavalnem mitingu v domači Radovljici. Dvema sobotnima zmagama je v nedeljo dodala prvi mesti na 100 m prsno in 200 m mešano.

Posebej je izstopal izid 1:10:00 na 100 m prsno. Na mešani razdalji pa se je plavalka, ki se je na ta način poslovila od domačega bazena, saj se odpravlja na študij na univerzo Tennessee, kjer študira tudi Peter John Stevens, morala za zmago potruditi tudi proti mladinki iz Ljubljane Tari Vovk.

V soboto je Ravenčanka Janja Jamšek na 100 m hrbtno potrdila, da se po poškodbi vrača v slovensko plavalno elito, danes pa je vseeno morala na 50-metrski razdalji priznati premoč klubski in reprezentančni kolegici Janji Šegel, na 200 m hrbtno pa Olimpijini Neži Klančar. Ta je nedavno na mladinskem evropskem prvenstvu v Izraelu dosegla nov slovenski rekord in bronasto medaljo na 50 m prosto, v Radovljici pa v številnih disciplinah dokazovala, da se razvija v vsestransko plavalko.

V moški konkurenci so se v nedeljo na najvišjo stopničko povzpeli Ilirijan Anže Ferš Eržen na 50 m hrbtno, Radovljičan Jan Toman na 400 m prosto in Gašper Gregor na 200 m hrbtno.

Še enkrat je nastopil tudi olimpijec Anže Tavčar, ki letošnje svetovno prvenstvo v Budimpešti izpušča zaradi sprejemnih izpitov iz stomatologije v ZDA, a kot pravi, si vseeno še želi plavalne izzive, če bo to združljivo s študijem.

Ostali najboljši Slovenci so na mitingu manjkali, saj že v četrtek potujejo na svetovno prvenstvo na Madžarsko.

Značke: plavanje, sta

Članki iz rubrike