favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 16.07.2017 10:44:57

Grosjean razočaran zaradi dvojnih meril v formuli ena: Če bi bil pred menoj kdo drug ...

Reuters
Pred današnjo dirko formule 1 v Silverstonu, ki jo bo s prvega startnega mesta začel domači adut Lewis Hamilton, bo v startni vrsti vsaj en zelo razočaran dirkač. Francoz Romain Grosjean namreč meni, da so sodniki Hamiltonu zaradi slavnega imena pogledali skozi prste in ga niso kaznovali zaradi kršenja pravil.

Romain Grosjean meni, da ga je Hamilton v kvalifikacijah v soboto oviral in bi moral dobiti kazen. Primer so po koncu kvalifikacij obravnavali v vodstvu dirke, a je ostalo pri doseženih izidih. Hamilton bo začel s prvega mesta, Grosjean pa z desetega.

"Če bi bil pred menoj takrat kdo drug, bi verjetno kazen prišla. Ne vem, ampak zdi se mi, da obstajata dve vrsti sodniških odločitev," je bil po neuspešni pritožbi razočaran Grosjean.


"Vem, da se ne borim za naslov. Toda vzel mi je vsaj tri desetinke. Ne vem, kako naj mu pokažem, da me je oviral. Naj naslednjič zlezem s sprednjim krilcem v njegovo zadnje?" je bil slabe volje Francoz.

Vsaj pri vodstvu Mercedesa si s takšnimi izjavami ni pridobil naklonjenosti. Grosjean namreč ni povsem nedolžen, ko gre za kazni (ponavadi je on prejemnik), leta 2012 je že dobil večjo kazen, ker je povzročil trčenje v Belgiji.

"Lahko je vesel, da sploh dirka v formuli 1. Nekateri se nenehno pritožujejo. O tem sploh nočem govoriti," je o tej temi na kratko dejal vodja srebrnih Toto Wolff.

Članki iz rubrike