senecura-dom-starejših-občanov-pivka, postelja Svet24.si

Alarmantno stanje v domovih za starejše: ...

kučan-in-udba, igor-omerza, predstavitev-knjige Svet24.si

Foto: Na predstavitvi Omerzove knjige o Kučanu ...

Valentina Prevolnik Rupel, ministrica za zdravje Necenzurirano

Zdravniške "dvoživke": zakaj ministrica ...

janez jansa sr (2) Reporter.si

Janez Janša je glas za tranzicijsko levico: iz ...

pogacar 22 Ekipa24.si

Zmanjkuje mu prostora! Pogačar je enostavno ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic gobert Ekipa24.si

Da ne zna igrati obrambe?! Dončić je s to noro ...

ou
ou
0 15.05.2024 11:22:24

Levčkov turnir v organizaciji NK Trebnje pod okriljem Plazma Športnih iger mladih je uspešno zaključen

NK Trebnje že vrsto let tradicionalno organizira Levčkov turnir, ki je tokrat tudi potekal pod okriljem Coca Cola Cup Plazma Športnih iger mladih. Namen turnirja je povezovanje športnih klubov in njihovih varovancev, da preko nogometnih veščin krepijo medsebojno sodelovanje in aktivno udejstvovanje v nogometu.

Drugi pomemben cilj turnirja je spodbujanje otrok, da se več gibljejo in manj ukvarjajo s telefoni, računalniki, televizijo in socialnimi omrežji, kar prispeva k zdravemu duhu v zdravem telesu, kot pravi znani slovenski pregovor.

Letos bo na šestih turnirjih, ki bodo potekali v dveh dneh v Trebnjem, sodelovalo več kot 600 otrok iz različnih nogometnih klubov in športnih društev po Sloveniji. Tako smo na nogometnih turnirjih Plazma Športne igre mladih v tem vikendu videli kar 1300 otrok (istočasno je potekal Coca Cola Cup na Jesenicah).

Zmagovalne ekipe na turnirju so bile:
U8: NŠ Fenix
U9: NK Krka
U10: NK Ivančna Gorica
U11: NK Krka


U13: NK Trebnje

Izjava Dejana Smuka, predsednika NK Trebnje: "Dolgoletna tradicija Levčkovega turnirja je dokaz naše zavezanosti k razvoju mladih talentov in promociji nogometa. Veseli nas, da lahko letos sodelujemo s Plazma Športnimi igrami mladih, kar dodatno obogati naš dogodek."

Izjava Leona Lobeta, podpredsednika NK Trebnje in vodje turnirjev: "Levčkov turnir je izjemna priložnost za mlade nogometaše, da se pomerijo v športnem duhu in krepijo svoje veščine. S ponosom opažamo, kako raste zanimanje za ta dogodek, ki spodbuja zdrav življenjski slog in prijateljstvo med mladimi."

Pri projektu sodelujejo člani kluba in starši otrok, ki trenirajo nogomet v matičnem klubu.

Izjava Borisa Mikuža, direktorja Plazma Športnih iger mladih: "Veseli nas, da smo del Levčkovega turnirja, ki združuje otroke in mladostnike skozi športne aktivnosti. Naš cilj je spodbujanje zdravih navad in povezovanja mladih športnikov iz celotne regije. Verjamemo, da bo ta turnir vsem udeležencem prinesel nepozabne izkušnje."

Značke: trebnje, nogomet, šport

Članki iz rubrike