sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

su
su
0 11.10.2023 09:59:00

Bizarno! Nemška zveza nad slovenskega strelca tudi zaradi uboja polža, ta zapis trese splet!

Slovenski strelec Kevin Venta, ki nastopa za Nemčijo, se spopada z bizarnimi obtožbami.

Kevin Venta je eden najboljših slovenskih strelcev, pred leti pa je slovensko športno državljanstvo zamenjal nemško. Od leta 2019 Venta tako zastopa Nemčijo, v svoji novi državi pa mu športna pot ni postlana z rožicami. Zdaj so ga po pritiskih nemške strelske zveze odstranili celo iz ekipe, eden od povodov naj bi bil uboj rdečega polža. Slovenski strelec je pojasnil vse, z zapisom, ki ga objavljamo v spodnjih vrsticah in brez kakršnih koli popravkov, pa je pritegnil pozornost športne in širše javnosti.


"Nemška strelska zveza se je na zelo grd način rešila konkurence v nemški bundesligi. V lanski sezoni sem po točkah in nastopih bil najboljši pištolaš najmočnejše bundeslige na svetu! Ekipno smo postali drugo leto zapored Nemški podprvaki!
Potem pa obtožbe, da sem ubil žival.. Rdečega polža, škodljivca, sem posul s soljo.. Kot igralca airsofta pa so me označili za desničarskega skrajneža, militanta, paravojaka... Skupaj z nemško zvezo se strinja tudi Strelska zveza Slovenije. Nemška strelska zveza je pritisnila na moj bundesliga klub ESV Weil am Rhein in klub me je 1 teden pred 1. krogom bundesliga tekme brcnil iz ekipe. Vzeli so mi licenco za nastopanje v bundesligi. Uničili ste mi športno kariero, moj renome, blatite mojo ime in uničili ste mi privat življenje. Zdaj mi hočete vzeti še hobije in svobodo. Kdaj se boste ustavili??? Boste me obtožili, da govorim resnico na glas? Nisem edini športnik, katerega je zveza oz. država povozila kot tank. Bundeswehr nemška vojska je name pritiskala s cov "cepivom". Moral bi podpisati papir na katerem piše, da se prostovoljno cepim in da je med drugim kot stranski učinek opisan tudi "smrt". Moj nemški odvetnik mi je obrnil hrbet. Athleten Deutschland mi je obrnila hrbet in mi ne želi pomagati. V kakšnem pokvarjenem svetu mi živimo??? AMPAK! Kljub temu, da me nemška in slovenska zveza očitno želi odstraniti iz olimpijskega športnega strelstva - ŠE VEDNO SEM TU, ŠE VEDNO TRENIRAM! Hvala vsem, ki me še naprej podpirate na moji poti in me bodrite, naj se ne pustim, naj se borim do zadnjega diha. Hvala vam!"

Značke: strelstvo, venta

Članki iz rubrike