sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ue
ue
1 15.08.2023 17:37:02

Šok in osuplost, potem pa velika žalost, ki te zlomi! V prometni nesreči z motorjem umrl eden najbolj priljubljenih ... (video)

Arhiv
Smrt nikoli ne počiva. Če nisi dovolj previden na cesti, te starka s koso hitro vzame s seboj.

Družina nekdanjega zvezdnika lige NFL Alexa Collinsa je danes sporočila, da jih je za vedno zapustil. Danes 28-letni Alex Collins je bil zvezda ekipe Seatle Seahawks, posebej pa je bil priljubljen pri navijačih, saj je vsak zadetek (touch dawn) proslavljal na prav poseben način - s posebnim plesom. 

alex collins
Profimedia

V ponedeljek se je Alex z motorjem zapletel v prometno nesrečo, ko je z veliko hitrostjo priletel v nasproti vozeči avtomobil. Zaradi hudih poškodb je Alex kasneje preminul. Danes je njegova družina potrdila, da jih je Alex zapustil za vedno. "S težkim srcem moram sporočiti, da je naš ljubljeni Alex danes zjutraj umrl. Alex je bil zelo priljubljen pri ljudeh, vsi, ki so ga poznali pa lahko povedo kako odprtega srca in kako prijazna oseba je bil," so sporočili iz njegove družine. 

Tudi iz njegove nekdanje ekipe Seatle so objavili poslovilno sporočilo: "Alex je bila za našo ekipo nasmeh in njegov značilni ples bomo zelo pogrešali. Alex je prinesel luč v našo ekipo in bo ostal za vedno zapisan v klubu."   

Leta 2016 je bil Alex Collins izbran v petem krogu. Kot številko 171 ga je izbral Seatle, Alex pa je kmalu postal ljubljenec navijačev. Zadetke je namreč praznoval na prav poseben način, saj je zaplesal nekakšen irski jig (kot Bruce Willis v filmu Last Boy Scout (Zadnji skavt). Potem je Collins prestopil v Baltimore in se leta 2020 vrnil v Seatle, kjer pa ni več veliko igral. Nazadnje je igral za Memphis Showboats v ligi USFL. 

Članki iz rubrike