zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 12.01.2023 12:41:47

Šampionka objavila to fotko in se zgrozila: Pomoč poiskala pri policiji, ki je hitro stopila v akcijo!

Zaradi prijave priljubljene italijanske športnice so ovadili 12 oseb.

Vrhunski športniki so vajeni vsega hudega, z vse večjo priljubljenostjo pa raste tudi zavist. To je na lastni koži občutila priljubljena italijanska športnica Linda Cerruti, ki je po vrnitvi iz evropskega prvenstva v sinhronem plavanju, na katerem je osvojila osem medalj, na svojih družabnih omrežjih objavila zanimivo fotografijo. Na njej je bila v položaju, kakršnega smo pri njej vajeni iz bazena, z njim pa je poskrbela za številne odzive. Večina je bila navdušena, žal pa so se pojavili tudi takšni, ki ji niso namenili lepih besed. Nekateri so bili celo zelo žaljivi in seksistični. "Bila sem zgrožena, ko sem po objavi fotografije opazila več sto neprimernih, seksističnih in vulgarnih komentarjev," je dejala italijanska športnica, ki se je zaradi nekaterih odzivov obrnila na italijansko policijo.


Policija je identificirala 12 oseb, ki so 28-letnici pisali neprimerna sporočila, med njimi pa so bili 50-letni uslužbenec iz Rima, dva upokojenca iz Lombardije, 40-letni uradnik iz Furlanije - Julijske krajine in 30-letni Italijan s stalnim prebivališčem na Sardiniji.

Prav vse čaka zaslišanje, če jih bodo spoznali za krive, pa jih zaradi obrekovanja in spletnega nadlegovanja čaka finančna kazen.

Članki iz rubrike