Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 26.11.2022 08:10:35

Moda nam lahko zelo popestri tudi sive jesenske dni

Sprememba letnega časa je odlična priložnost, da osvežimo garderobo in jo obogatimo z novimi kosi.

Jesenska ženska moda 2022 je res vse prej kot dolgočasna. Ponuja barve in modele ter kombinacije za vsak slog in okus. Veliko izbiro, ki navduši tudi najbolj zahtevne modne sladokusce, najdete v spletni trgovini MODIVO. 

Trendi ženske mode za jesen 2022 

Kavbojke in srajce so vedno varna izbira, a lahko sčasoma ta kombinacija lahko postane nekoliko dolgočasna. In s katerimi modnimi kosi velja letošnjo jesen popestriti naš videz. Ne glede na to, ali gre za klasiko, kot so pleteni puloverji in karirasti vzorci v drznih barvnih kombinacijah, velja pomisliti tudi na jesenske vremenske razmere. Zjutraj je hladno, opoldne pa termometer še vedno lahko pokaže do 20 stopinj Celzija. In izbira primernega oblačila je zato pravi izziv. Na srečo jesenska ženska moda 2022 na področju jaken ponuja veliko zanimivega in s trendovskimi kosi lahko odlično zaokrožimo svoj jesenski videz.  

Barve in modne kombinacije  

Nekatere se še vedno držijo pravila, da so za hladnejše letne čase bolj primerne temnejše in umirjene barve. Toda jesenska ženska moda 2022 je daleč od tega! Tokrat velja - barve, barve in še več barv. Klasični jesenski plašči ali jakne v svetlih odtenkih vas v mračnih jesenskih dneh spravijo v dobro voljo in nadgradijo ter popestrijo še tako preprost videz. Pomislite na neonske barve, sončno rumeno, svetlo modro ali lila – omejitev ni! Jesenski plašči in jakne so res vsestransko uporabni in lahko jih kombinirate tako s kavbojkami kot tudi z elegantnim krilom ali obleko, zraven pa obujete še trendovske ženske superge. Na spletni strani https://modivo.si/c/zenske/obutev/superge najdete izjemno ponudbo kakovostnih in udobnih ženskih superg priznanih blagovnih znamk, s katerimi boste lahko dopolnile videz jesenskih modnih oblačil. 

Za ljubitelje udobja in ležernega sloga 

Jesenska ženska moda je poskrbela tudi za vse, ki imamo radi udobje in nam je všeč nekoliko bolj ležeren slog oblačenja. Med priljubljene jesenske kose tokrat sodijo tudi široke jakne, za katere so značilni udobni in voluminozni bluzonski kroji. V letošnji jeseni je namreč klasika iz 90. let dobila sodobno nadgradnjo v najrazličnejših barvah in dolžinah. Te jakne se odlično podajo kavbojkam in supergam, a jih je mogoče kombinirati tudi z ženstvenimi oblekami in elegantnimi hlačami. Med kosi oblačil, ki ne smejo manjkati v jesenski garderobi, je to tudi ženski suknjič. Klasičen, prevelik ali usnjen je pravi modni trend te sezone. Kot pove že ime se suknjič konča okoli pasu, krajši kroj pa ustvari čudovito silhueto. Modne jakne lahko kombiniramo s kavbojkami in srajco ali elegantno obleko, našemu videzu pa dajejo klasičen, minimalističen pridih. Zelo udobne, elegantne in vsestranske so tudi srajce z ohlapnim krojem, ki ostajajo v trendu tudi letos. Več idej in kombinacij si lahko ogledate na spletni strani https://modivo.si/c/zenske/oblacila.

za-ljubitelje-udobja-in-lezernega-sloga

Nepogrešljivi jesenski modni kosi  

Nepogrešljiv kos jesenske ženske mode je tudi pleten pulover. Topel in eleganten pleten pulover je gotovo na vrhu nakupovalnega seznama novih kosov jesenske garderobe. Toda letos pozabite na puloverje v črni in sivi barvi, ampak izberite puloverje v živahnih odtenkih. Pri kombinaciji z drugimi kosi oblačil so možnosti res neomejene. Najsibo to klasika s kavbojkami in hlačami ali stilski prelom z elegantnimi krili in udobnimi in modnimi ženskimi supergami – s pletenimi puloverji je mogoče vse. Medtem ko so v poletnih mesecih prevladovale obleke in krila srednje dolžine, je geslo jesenske mode 2022 "čim daljše, tem boljše". Dolge maksi obleke, ki so videti nekoliko prevelike so že osvojile modni svet. Njihov rob se konča tik nad tlemi in čeprav se je treba na prvi pogled nekoliko privaditi, so kosi videti res elegantno. Da nam v hladnejših jesenskih dneh ne bi bilo prehladno, pa pod njimi lahko oblečemo debele nogavice ali celo gamaše in obujemo modne superge ali pa preverimo: Kateri ženski čevlji bodo v trendu letošnjo sezono? Kako jih skombinirati z različnimi modnimi slogi? 

Članki iz rubrike