gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 07.11.2022 14:40:00

Je čas za nov ergonomski stol?

Ergonomija je proces ureditve delovnih mest in delovnih procesov tako, da ustrezajo ljudem, ki ta delovna mesta zasedajo.

Ergonomski stol naj posamezniku nudi inteligenten mehanizem za spodbujanje gibanja med delovnim dnem, nastavljiva naslonjala za roke, nastavljivo višino sedeža, ledveno oporo, kakovosten material. Posledicam dolgotrajnega sedenja se lahko izognete s pisarniškimi stoli SpinaliS.

Vzdržujte svojo postavo

Ne glede na to, ali delate v pisarni in večino dni sedite za računalnikom, ali opravljate drugo delo, ki od vas zahteva veliko sedenja, so pisarniški stoli SpinaliS prava izbira. Čeprav sprva sedenju ne boste posvečali veliko pozornosti, se lahko posledice dolgotrajnega sedenja čez čas pokažejo z bolečinami v mišicah, vratu, križu in seveda z nabiranjem odvečnih kilogramov.

Kaj če bi lahko izbrali pisarniški stol, ki vam omogoča predvsem udobno sedenje, prav tako pa ima možnost, da med delom skrbite za svojo postavo? Sedimo namreč na poti na delo, v službi, sedimo zvečer, ob obrokih, ponoči spimo. Pisarniški stoli SpinaliS so ujeli bistvo modernega življenja – udobje in aktivno sedenje.

Pisarniški stoli SpinaliS omogočajo, da med delom vključite aktivno sedenje in s tem aktivirate svoje mišice. V načinu aktivnega sedenja omogočajo gibanje, ki bi ga izvajali na žogi za sedenje. S samo nekaj gibi na dan boste med delom aktivirali vaše mišice in s tem razgibali telo. Če pa želite več udobja pri delu, so ergonomski pisarniški stoli SpinaliS prav tako prva izbira.

Ergonomski-stoli-SpinaliS

Več udobja

Pisarniški stoli SpinaliS so oblikovani za več udobja. Ergonomska oblika stola pomeni, da so pisarniški stoli oblikovani za vašo hrbtenico. Tako je hrbtenica v naravnem položaju tudi med opravljanjem dela v sedečem položaju.

Pisarniški stol naj nudi dobro ledveno oporo

Pomembno je, da nas pisarniški stol pravilno podpre v ledvenem delu hrbtenice. Previsoka ali prenizka ledvena opora škodi naši drži. Pisarniški stoli SpinaliS imajo možnost prilagoditve ledvene opore in hkrati nastavitev višine opore za roke.

Pri nastavljanju višine sedeža je pomembno, da s stopali segamo na tla. Noge ne smejo obviseti v zraku, ali se dotikati tal samo s prsti.

Sedalo pisarniškega stola naj ustreza naši medenici

Globina sedeža je zelo pomembna, saj pri celodnevnem sedenju potrebujemo oporo medenice. Pisarniški stoli SpinaliS imajo 12 različnih modelov, z različnimi velikostmi sedala. Za otroke so na voljo manjša sedala, odrasli pa izberite večjo sedalo.

Ergonomski stoli naj bodo izdelani iz materialov, ki dihajo

Odličen ergonomski stol je sestavljen iz udobnih materialov, ki dihajo. S tem je poskrbljeno, da se po dolgem delovniku ne znajdemo z mokrim hrbtom. Pisarniški stoli SpinaliS so izdelani iz materiala, ki vsebuje 80 % bombaža in zato diha ter preprečuje znojenje. Zaključna prevleka je iz poliuretana in olajša vzdrževanje ter podaljša življenjsko dobo stola.

Hitra in enostavna prilagoditev ergonomskih stolov

Vsak delovni prostor zahteva od nas nenehno prilagajanje. Temu mora slediti tudi ergonomski stol. Ko delamo na projektu peljemo stol v drugo pisarno, včasih si ga izposodi sodelavec, občasno potrebujemo prilagoditve zaslona in je stol treba spet ponastaviti. Hitra in enostavna nastavitev SpinaliS stola je ena izmed bistvenih prednosti. Pisarniški stol SpinaliS omogoča hitro prilagajanje spremembam na delovnem mestu.

Vrtljivi pisarniški stol

Ergonomsko oblikovani pisarniški stoliSpinaliS so vrtljivi, imajo posebej lep, modern dizajn. So zelo priljubljeni direktorski stoli, uporabljajo pa se v širše namene: gaming stoli, kot konferenčni pisarniški stoli. Nudijo udobno sedenje, nastavljiv sedež, kakovostno podnožje, nastavljiv naslon.

Izjemno priljubljeni so za opravljanje dela od doma in za šolarje. Skrbijo za dobro počutje in zdravo hrbtenico na dolgi rok. Stoli SpinaliS so rezultat razvoja slovenskega podjetja Ham, d.o.o., ki je razvilo tudi RollJetšolsko torbo za prevoz na skiroju.

Članki iz rubrike