Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

(ib)
(ib)
0 30.05.2022 11:38:22

Frkljice uspešne na Kodeljevem in na Floridi

Starejša otroška skupina Peewee Frkljice
Ljubljana Open

V začetku aprila se je na Kodeljevem v Ljubljani odvilo državno prvenstvo v navijaštvu in performance cheeru. Na njem so sodelovale tudi članice skupine Frkljice, mladinke Junior Frkljice in starejša otroška skupina Peewee Frkljice. V hudi konkurenci ekip so žal zmanjkale točke in tako uvrstitev na EP v Atenah, a pri Frkljah so vseeno zadovoljni z doseženim, saj volja in ideje za delo naprej ostajajo. Na svoj prvi tekmovalni podij so na Kodeljevem stopile Mini Frkljice, ki so se pomerile med mlajšimi osnovnošolskimi skupinami in si priplesale prvo mesto za Osnovno šolo Škofljica. Najmlajše plesalke, Cici Frkljice, so se ponovno predstavile s svojim revijalnim nastopom.



Velik ponos in veliko čast društvu ŠKD Frklje predstavljata mladenki, ki sta zastopali njihove barve na ICU svetovnem prvenstvu 2022 v Walt Disney World Resortu v Orlandu na Floridi. Lavra Štrumbelj je bila del članske, Laura Nagode pa del mladinske performance cheer reprezentance. Dekleta so na SP osvojila srebrno in bronasto odličje. Obe reprezentanci, mladinska in članska performance cheer, sta tako Sloveniji prvič v zgodovini priplesali skupinsko medaljo v pom kategoriji.



Pred nami je le še sklepni del plesne sezone. Najprej se po dveletnem premoru vrača skupna prireditev Igram rokomet in plešem 2022 na Škofljici, na kateri bodo nastopile prav vse naše plesne ekipe. Sledi le še najslajše tekmovanje, evropski pokal Elite Cheerleading Championship 2022 v Nemčiji, na katerega se odpravljata mladinska in starejša otroška ekipa. Že držimo pesti! 

Značke: navijaštvo, frkljice

Članki iz rubrike