Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ou
ou
0 29.05.2022 12:50:48

Žogarija v Ljubljani

Po treh dogodkih v prvem tednu je bil pred nami še zadnji dogodek pred vikendom.

Tokrat je Žogarija potekala v prestolnici, natančneje pri Osnovni šoli Sostro. Imeli smo se zelo lepo, bilo nas je toliko, da nas še prešteti ni bilo mogoče. Bilo je kar osem ekip, ki so jih sestavljali učenci iz Osnovne šola Sostro, Podružnične šola Prežganje, Podružnične šola Janče, Podružnične šola Lipoglav, Podružnične šola Besnica in Osnovne šola Danile Kumar. Dogodek smo začeli s predstavitvijo šol, protokolom fair play in nato z ogrevanjem, ki je pred športnimi dejavnostmi zelo pomembno. Učenci so se med sabo pomirili v spretnostnih igrah, kvizu znanja in nogometu, profesorji pa so se tudi tokrat pomirili v svoji disciplini in najbolje so se odrezali pri Podružnični šoli Lipoglav.


Ferdo nas je postregel s slastnimi jabolki iz Hoferja, Kekec pa je na kruhke DON DON mazal svojo odlično pašteto tako, da prav nobeden ni ostal lačen. Velja omeniti sokove Sola, ki so prišli ob takšni vročini še kako prav.

Prav na vseh koncih se je nekaj dogajalo, otroci iz vrtca so se zabavali v svojem kotičku Mulčki, drugi so ustvarjali v ustvarjalnem kotičku, tretji pa so preizkusili svoje znanje v vožnji kolesa po kolesarskem poligonu. Bilo je tudi nekaj plesnih nastopov, ki so nas pustili odprtih ust, tako dobri so bili. Lahko rečemo, da zabave ni manjkalo. Po napetih tesnih bojih smo sešteli vse točke in prišli do končnih rezultatov. Mesto v slovenskem finalu si je zagotovila Osnovna šola Danile Kumar, fair play pokal pa je osvojila druga ekipa Osnovne šole Sostro.

Galerija

Članki iz rubrike