kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

go
go
0 07.12.2021 16:13:42

Golf ima NOVO ZVEZDO!! A bolj kot na zelenici Britanka navdušuje s TELESNIMI ATRIBUTI, tudi na STRANI ZA ODRASLE! (fotogalerija)

vszi
Ženski golf iz leta v leto postaja bolj prepoznana športna panoga.

V Sloveniji so se z odličnimi dosežki na najvišjih ravneh tekmovanja že dokazale Pia Babnik, Ana Belac in Katja Pogačar.

V mednarodnem smislu pa za priljubljenost golfa skrbijo tudi kakšne tekmovalke, ki pa bolj kot na znanje golfa stavijo na svojo podobo.

Verjetno je vsak površni spremljevalec golfa že naletel na ameriško profesionalno golfistko Paige Spiranac, ki ob tem navdušuje tudi s svojim stasom.

A zdaj je Paige dobila konkurenco.

Novi zvezdnici golfskega sveta je ime Lucy Robson, prihaja Velike Britanije in na Instagramu ima več kot milijon sledilcev. Na tem objavlja tudi številne posnetke svoje igre golfskih potez, toda vsak bržčas prej kot te opazi njene druge atribute.

Tudi zaradi svojih oblin je dobila veliko poslovnih priložnosti, predvsem reklamiranja določenih izdelkov. S tem je zaslužila 500 tisoč funtov, a to ji ni bilo dovolj, zato si je ustvarila tudi profil na pornografski strani Only Fans, kjer svojih oboževalcem - teh je okoli 30 tisoč - za 11 funtov mesečne naročnine ponuja dodatne vroče vsebine.

Galerija
Značke: lucy-robson, golf

Članki iz rubrike