ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

jz
jz
9 03.11.2020 10:45:33

PRSTI V MARMELADI?! Športnemu asu POSEL Z MASKAMI v zameno za nastop na VLADNI TISKOVKI?!

jelko kacin
rtv
Znani športni psiholog Matej Tušak je pred dnevi 'predaval' na vladni novinarski konferenci in zdaj je povsem jasno, zakaj.

Kot je razkril portal necenzurirano.si, je Matej Tušak, ki je pretekli teden na vladni novinarski konferenci trobil v premierjev rog, zelo dobro vedel, kaj dela. Pred manj kot mesecem dni, torej pred nastopom na vladni novinarski konferenci, je Tušak, ki je v svoji karieri 'športnega asa' svetoval mnogim vrhunskim slovenskim športnikom (o tem, kako je to delal, ima seveda vsak svoje mnenje), med drugimi Mitji Petkovšku, Primožu Peterki, Robertu Kranjcu, Urški Žolnir, Luciji Polavder, Vasiliju Žbogarju, Rajmondu Debevcu in drugim, seveda pa je tudi profesor psihologije na Fakulteti za šport, je podjetje Prosigura registriral za trgovanje z zaščitno opremo.

In glej ga zlomka, takoj je prišel do pomembnega naročila. S Splošno bolnišnico Celje je konec prejšnjega tedna, torej po nastopu na televiziji, ko je narod hranil z dobrimi deli slovenske vlade, podpisal pogodbo v višini 183.000 evrov za dobavo zaščitnih mask. Posel je dobil brez javnega razpisa, saj so v Celju zaradi "nujnosti" preskočili javni razpis in kar neposredno izbrali dobavitelja.

Tušak, ki je naredil 'toliko dobrega' za šport, je torej vladne ukrepe podprl iz čistega koristoljubja? Morda, morda pa tudi ne. Morda pa je samo uspešen poslovnež in je po podpori vladi 'po naključju' dobil posel s celjsko bolnišnico, s svojim podjetjem, ki se nikoli prej ni ukvarjalo z zaščitno opremo. Ali pa je tako dober psiholog, da je vse skupaj predvidel? Morda. Športna psihologija dela čudeže in pričakujemo naslednje Tuškovo dejanje, ko bo postal novi loto milijonar. Stvari zna pač predvideti vnaprej.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE NA TEJ POVEZAVI

Značke: matej-tušak, korona

Članki iz rubrike