profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

KU
KU
0 02.11.2020 09:28:26

POMAGAJMO! DOBRODELNA LICITACIJA! Na voljo PODPISANI artikli Rogliča, Faka, Prepeliča, NK Olimpije ...

Screenshot
V Sloveniji vnovič poteka dobrodelna licitacija za namen zbiranja sredstev za skoraj šestletno deklico Lino, ki nujno potrebuje terapije in pomoč zdravljenja z matičnimi celicami.

Če na kratko povzamemo bistvo, bo terapija z matičnimi celicami pri Lini bistveno izboljšala njeno nevrološko, gastroenterološko in splošno zdravstveno stanje in bo kot takšna odigrala ključno vlogo na poti k samostojnosti in razvoju na vseh področjih.  En takšen poseg, torej ena terapija z matičnimi celicami, stane 10.000 eur, ne zna pa se natančno napovedati, koliko terapij bo pri Lini potrebnih, vsekakor to ne bo ena sama, vsaj tako kaže množična praksa otrok s podobnimi »poškodbami«, kot jih ima najina Lina. Sočasno pa deset zaporednih obiskov terapij oziroma potopov s hiperbarično kisikovo komoro stane nekje 600 eur.

Najmanjši pričakovan znesek je okoli 60.000 eur, z veliko verjetnostjo pa bodo potrebe po terapijah ta znesek močno presegle.

V namen zbiranja sredstev zaradi zgoraj navedenih razlogov in potreb se organizira DOBRODELNA LICITACIJA (klik do nje). Na njej lahko ponudite svoj znesek za določen artikel. Na voljo so dresi, žoge in preostali artikli nekaterih slovenskih najbolj znanih športnikov, med drugim Primoža Rogliča, Jana Tratnika, Klemna Prepelića, nogometašev NK Olimpija, hokejistov Jesenic in mnogo ostalih.

Če vas zanima več o zgodbi Line, si lahko preberete TUKAJ.

Pravila LICITACIJE:

LICITIRANJE ŠPORTNIH DRESOV
1. Licitiranje poteka do 30. 11. 2020
2. Licitiranje bo potekalo kombinirano:
- direktno preko Fb-ja s ponudbami v komentarje ob slikah ali
- s ponudbami na email: licitacijazalino.sport@gmail.com ; če se odločite licitirati na email, so obvezni podatki: dres/rekvizit za katerega licitirate, koliko zanj ponujate in vaši podatki (ime, priimek, kontakt in povezavo do vašega FB-profila).
3. Ponudbe prejete na email, bomo ažurno javljali v komentarje ob slikah, pod našim imenom "Dobrodelna Predpraznična Licitacija".
4. V komentarje se vpisuje samo ponudbe v obliki številk, prepovedana je kakršna koli druga debata.
5. Najvišjega ponudnika bomo ob koncu licitacije kontaktirali in bo imel pet dni časa, da poravna znesek, sicer bo izdelek dobil drugi najvišji ponudnik.
6. Nakazila bodo potekala na Linin obstoječi TRR, odprt pri Škofijski Karitas Celje, Muzejska 8, 3000 Celje // TRR: SI56 0510 0801 5567 619 // Namen: za Lino // Sklic (obvezen podatek): 29365
7. Možen bo osebni prevzem v Ljubljani, Celju, Sevnici (občasno) in Brežicah (občasno) ali pošiljanje preko Pošte Slovenija (v tem primeru krijete poštnino). V kolikor se pojavi še kakšno zbirno mesto, javimo naknadno.
Zahvaljujemo se vsem donatorjem.
Hvala tudi vsem, ki boste z udeležbo na licitaciji podprli deklico Lino in njene nujno potrebne terapije.
Veselo licitiranje želimo.
Družina Šukelj
Značke: licitacija, roglic

Članki iz rubrike