stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bu
bu
1 26.09.2020 20:46:09

Hrvati imajo NAJMOČNEJŠE DEKLE na svetu! Atraktivna prvakinja v bodybuildingu RUŠI TABUJE (foto + video)

Lara Santini prihaja iz Splita, ima 23 let in 120 kilogramov uteži dviguje kot za šalo. In privlačna je ...

Lara večino svojega časa preživi v telovadnici, za pico in čokolado ji nimar. Študentka kineziologije je evropska in svetovna prvakinja v bodybuildingu - mladinska in svetovna. V kategoriji wellness fitness. Evropski naslov je potrdila pred dnevi.

"Večina ljudi je šokirana, saj pričakuje, da sem ogromna, jaz pa sem relativno normalna," pravi Lara, ki se seveda drži posebne prehrane. "Vendar za zajtrk ne pojem 10 umešanih jajc, ampak le šest ali sedem."


Trenira petkrat na teden, ko se bliža tekmovanja je v telovadnici dvakrat na dan. V fazi priprav se trudi jesti hrano iz čistega izvora. "Ko nisem v tej fazi, si privoščim tudi pico in čokolado."

Ko beseda nanese na predsodke in šovinizem v ženskem bodybuildingu, pove, da to prihaja zaradi nevednosti: "Ljudje ne poznajo tega športa. Ko povem, da se ukvarjam z bodybuildingom, je prvi odziv, češ da je to za moške. Ne vedo, da so znotraj tega športa ženeske kategorije, v katerih so cenjeni ženstvenoshttps://www.youtube.com/embed/PN7l2EDK8Hst, frizura in ličenje. Jaz vedno pravim, da je to podobno tekmovanju za miss, vendar z mišicami."

lara santini 2


Njeni starši so bili na začetku skeptični. "Po enem letu in vseh uspehih, me podpirajo, tudi prijatelji, kar mi zelo veliko pomeni." V enem letu je Lara postala evropska in svetovna prvakinja, mladinska in članska. "Še sama ne morem dojeti, kaj se je zgodilo. To leto je bilo za mene izjemno presenetljivo in šokantno. Nisem pričakovala, da se bo karkoli od tega zgodilo."

Njeni oboževalci, ki jih je iz dneva v dan več, so predvsem očarani nad njenimi fotografijami, ki jih objavlja na družbenih omrežjih.

Članki iz rubrike