Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 21.04.2020 14:36:57

Brez privilegijev! Superzvezdnika Toma BRADYJA so morali IZGNATI, ker je KRŠIL PRAVILA!

Superzvezdnika ameriške poklicne nogometne lige NFL Toma Bradyja so morali izgnati iz enega od mestnih parkov v Tampi, potem ko je sredi pandemije novega koronavirusa vadil na javnih površinah, ki so jih zaprli zaradi preprečevanja širjenja covida-19, poročajo ameriški mediji.

O tem dogodku je javno spregovorila županja Tampe Jane Castor med ponedeljkovo videokonferenco z županom sosednje občine na Floridi Saint Petersburg.

Županja ni povedala, ali so Bradyja oglobili, je pa dejala, da je upravnica parkovnih površin med dnevnim ogledom opazila moškega, ki sam telovadi v mestnem parku, čeprav so vse parke v mestu zaprli za javnost kot ukrep za zajezitev širjenja epidemije.

Upravnica je moškemu, za katerega se je izkazalo, da gre za enega najbolje plačanih športnikov na svetu, ukazala, naj zapusti park. "Šla je k njemu, da bi mu rekla, da je zaprto in ... Šlo je za Toma Bradyja," je dejala županja.

Dvainštiridesetletni Brady se je pred kratkim po podpisu dveletne pogodbe s Tampa Bay Buccaneers preselil v Tampo, potem ko je dve desetletji preživel v majici New England Patriots. S patrioti iz Bostona je osvojil šest naslovov prvaka NFL, Super bowl. S Tampo je podpisal pogodbo, vredno 23 milijonov evrov na sezono.

Značke: tom-brady, nfl

Članki iz rubrike