Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

STA
STA
1 11.04.2020 20:45:46

ŠOKANTNE NAPOVEDI v ZDA! Gledalci bodo lahko v športnih spektaklih uživali šele ...

Reuters
Raziskava, ki jo je pripravila ameriška univerza Seton Hall, je pokazala, da 72 odstotkov Američanov ne bo ogrožalo svojega zdravja tudi, ko se bo po epidemiji novega koronavirusa šport vrnil v dvorane in stadione. Športnih tekem se bodo udeležili, ko se bo možno cepiti proti okužbi.

Strokovnjaki univerze menijo, da športnih dogodkov v ZDA ne bo do novembra. "Če se bodo tekme vrnile do novembrskega zahvalnega dneva, bomo lahko zadovoljni," je dejal eden od profesorjev na univerzi, poroča Marca.

Da bodo takoj, ko bo to dovoljeno, začeli obiskovati tekmovanja, je v anketi potrdilo 12 odstotkov ljudi, ti menijo, da bo tudi takrat potrebne preventivne mere, le 13 odstotkov anketirancev pa pravi, da bi se v dvoranah in stadionih po koncu epidemije počutili udobno.

Šestinsedemdeset odstotkov ljubiteljev športa ne bi imeli težav pri spremljanju tekem po TV ali računalniku, če bi se te igrale brez gledalcev, 16 odstotkov trdi, da jih v tem primeru športni obračuni ne bi zanimali. Kar 46 odstotkov jih meni, da športa v letošnjem letu v ZDA ne bo.

Značke: šport, koronavirus

Članki iz rubrike