Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
0 03.02.2020 12:18:56

Vroče ali preveč?! Med polčasom super bowla je J. LO pokazala GOLO ZADNJICO ... in to ni vse! (video in foto)

Reuters
Shakira in Jennnifer Lopez sta 'zažgali' svetovni splet s svojim nastopom med polčasom super bowla.

Shakira in JLo sta s plesnimi ritmi in latino-zvoki zabavali občinstvo med polčasom 54. super bowla. Dele nekaterih izmed 20 predstavljenih pesmi sta zvezdnici odpeli v španščini, na odru stadiona Hard Rock v Miamiju pa so se jima v nedeljo zvečer po lokalnem času pridružili tudi različni glasbeni gostje, med njimi Lopezina hči Emme Maribel Muniz.

Lopezova je ob koncu svojega nastopa, ko je njena 11-letna hči Emma pela pesem Brucea Springsteena Born In The USA, nosila plašč, ki je bil na zunanji strani videti kot ameriška zastava. Ko pa je 50-letnica plašč razprla, je bilo na notranji strani mogoče prepoznati zastavo Portorika. Karibski otok je revno območje ZDA s samoupravo in ves čas se pojavljajo debate, ali bi ameriški predsednik Donald Trump moral bolj pomagati Portoriku, od koder prihajajo tudi starši Lopezove. Pevki sta nastop sklenili s skupno izvedbo Shakirine pesmi "Waka Waka" - himno nogometnega svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki leta 2010.

Njun nastop je požel veliko navdušenja tudi na družbenih omrežji, a bilo je tudi mnogo takšnih komentarjev, ki menijo, da je bil nastop mila verzija plesa striptizet. Veliko prahu je še posebej dvignila Lopezova, ki je med svojim nastopom kar nekajkrat pokazala skoraj golo zadnjico, kamermani so si ob njenem nastopu dali duška in kar nekajkrat približali posnetek, tako, da ni ostalo le pri zadnjici ...

jlo superbowl

Članki iz rubrike