Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 21.01.2020 11:16:55

#spartan - Svetovna prvakinja Rea Kolbl navdušuje svet v videu posnetem pod Triglavom

Kranjska Gora bo 22. - 24. maja gostila največji tek z ovirami na svetu.

Za prvi SPARTAN RACE SLOVENIA že prijavljeni tekači iz več kot 30 držav s celega sveta, prihajajo pa tudi nekatere največje zvezde serije Spartan!

Prijave in informacije na: http://www.spartanrace.si/

Kranjska Gora in s tem tudi Slovenija bosta maja prvič gostila največji svetovni tek z ovirami, ki ga ambasadorka projekta, aktualna svetovna prvakinja in verjetno tudi ena najbolj zanimivih Slovenk, Rea Kolbl, promovira z novim filmčkom, ki je že pritegnil pozornost svetovne tekaške javnosti.



Spartan je ena svetovno najbolj znanih športnih znamk ter ikoničen format tekov z ovirami (obstacle course race), ki jih gostijo najbolj privlačne destinacije na svetu, slovi pa tudi po visoki kakovosti organizacije. S čez 200 tekmovanji letno je eno največjih športnih gibanj ter skupnosti tekmovalcev, ki jih povezuje strast do gibanja, novih izzivov in premikanja lastnih meja. Vse to bo v atraktivni obliki združil prvi dogodek te prestižne serije v Sloveniji, ki bo ponudil tudi eno najbolj privlačnih tras za tekmovanje v različnih kategorijah, od preizkušenj za otroke in ljubitelje aktivne zabave, do resnih rekreativcev ter profesionalnih spartancev.

Kot so organizatorji razkrili v priloženem videu, bo Spartan Race Slovenia tekmovalce popeljal skozi dih jemajoče kulise Triglavskega narodnega parka in legendarne športne znamenitosti, kot sta Planica in Vitranc.

Kot se za avanturo takega ranga tudi spodobi, bo Spartan Race Slovenia ob domačih ljubiteljih športnih avantur privabil tudi številne tuje lovce na adrenalin in premagovanje lastnih meja. Štiri mesece pred tekaškim vikendom v Kranjski Gori so svoje štartne številke že kupili tekmovalci iz več kot 30 držav s celega sveta, ki so sprejeli izziv svetovne prvakinje Ree, da jo poizkusijo premagati na domačem terenu.

Članki iz rubrike