ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

mu
mu
0 21.01.2020 10:24:41

Vodilni ZDRAVNIK je spregovoril o najnovejšem STANJU Michaela SCHUMACHERJA: To je povsem drugačen ...

Profimedia
Kljub temu, da je od hude nesreče Michaela Schumacherja minilo že več kot šest let, navijači še vedno nestrpno čakajo na sleherno novico o njegovem zdravstvenem stanju.

Šest let je minilo od nesreče na smučanju, v kateri je  nekdanji izjemni voznik formule ena Michael Schumacher utrpel hude poškodbe. O njegovem stanju je bilo v vseh teh letih znanega zelo malo ali skoraj nič. Njegova družina na čelu z ženo Corinno se je zavila v molk in nihče razen Schumacherjevih najbližjih družinskih članov pravzaprav ne ve, v kakšnem stanju je nekdanji voznik formule ena. 

Zdaj pa je o njegovem stanju spregovoril vodilni nevrokirurg v bolnišnici v Bologni Nicola Acciari, ki je razkril, da Michael Schumacher ni več tisti človek, kot smo ga poznali pred šestimi leti. "Moramo si predstavljati, da je to povsem drugačen človek od tistega, ki smo ga poznali na dirkališču, z zelo spremenjeno in razkrojeno organsko, mišično in skeletno strukturo," je Acciari povedal za Diario Uno in dodal: "To je zaradi poškodbe možganov, ki jo je utrpel."

Članki iz rubrike