severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

STA
STA
0 02.12.2019 20:33:56

Žiga Osterc novi predsednik Golf zveze Slovenije

Dvainštiridesetletni Žiga Osterc je novi predsednik Golf zveze Slovenije. Na skupščini v Volčjem potoku je zbral več glasov kot druga kandidatka Simona Mele in bo tako na tem mestu nasledil Marijana Jurenca, ki je golf zvezo vodil zadnjih dvanajst let.

Žiga Osterc je postal četrti predsednik GZS v samostojni Sloveniji. Pred njim so to funkcijo opravljali Mirko Vovk, Edvard Oven in Marijan Jurenec.

V novem izvršnem odboru GZS so Mirjana Benedik, Sabina Markoli, Marko Rajšter, Igor Magdič, Željko Čurić, Sandi Kovačević, Boris Zupančič in Boštjan Primec.

Žiga Osterc se je z golfom prvič srečal 2006. Od tedaj dalje je v ta šport vpet kot predsednik golf kluba Par3, vodja gospodarsko interesnega združenja za golf turizem Slovenije, pobudnik kandidature za svetovno borzo golfa, ki jo je Ljubljana gostila lani oktobra, ter ustanovitelj podjetja Hardlab, ki med drugim s programskimi rešitvami skrbi za vodenja članstva golf klubov ter handicap sistema v Sloveniji.

Za svoj štiriletni mandat na čelu Golf zveze Slovenije je izpostavil tri točke: izboljšanje podobe golfa v slovenski javnosti, povečanje števila golf igralcev ter zagotavljanje finančnih sredstev za razvoj vrhunskega golfa v Sloveniji.

Značke: golf, sta

Članki iz rubrike