duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 2. junija

JANEZ-STUSEK-pl5 Reporter.si

Sramota! Na čelu slovenske obveščevalne službe...

Milan Krek, tiskovna konferenca Svet24.si

Kacin se je brez pooblastila opravičil v imenu ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

doroteja33 Njena.si

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo z Dorotejo?

STA
STA
0 02.12.2019 20:33:56

Žiga Osterc novi predsednik Golf zveze Slovenije

Dvainštiridesetletni Žiga Osterc je novi predsednik Golf zveze Slovenije. Na skupščini v Volčjem potoku je zbral več glasov kot druga kandidatka Simona Mele in bo tako na tem mestu nasledil Marijana Jurenca, ki je golf zvezo vodil zadnjih dvanajst let.

Žiga Osterc je postal četrti predsednik GZS v samostojni Sloveniji. Pred njim so to funkcijo opravljali Mirko Vovk, Edvard Oven in Marijan Jurenec.

V novem izvršnem odboru GZS so Mirjana Benedik, Sabina Markoli, Marko Rajšter, Igor Magdič, Željko Čurić, Sandi Kovačević, Boris Zupančič in Boštjan Primec.

Žiga Osterc se je z golfom prvič srečal 2006. Od tedaj dalje je v ta šport vpet kot predsednik golf kluba Par3, vodja gospodarsko interesnega združenja za golf turizem Slovenije, pobudnik kandidature za svetovno borzo golfa, ki jo je Ljubljana gostila lani oktobra, ter ustanovitelj podjetja Hardlab, ki med drugim s programskimi rešitvami skrbi za vodenja članstva golf klubov ter handicap sistema v Sloveniji.

Za svoj štiriletni mandat na čelu Golf zveze Slovenije je izpostavil tri točke: izboljšanje podobe golfa v slovenski javnosti, povečanje števila golf igralcev ter zagotavljanje finančnih sredstev za razvoj vrhunskega golfa v Sloveniji.

Značke: golf, sta

Članki iz rubrike