stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ru
ru
0 01.11.2019 16:53:40

ŠKANDAL! Urugvajci neuspeh na SP 'proslavili' v nočnem lokalu, sledile so ŠOKANTNI PRIZORI (video)

Profimedia
Svetovno prvenstvo v ragbiju se bo končalo jutri ob 10. uri v Jokohami, ko se bosta za naslov prvaka pomerili Anglija in Južna Afrika.

Urugvaj ni bil v krogu favoritov, svojo pot na prvenstvu je končal že po rednem delu. V skupini D je osvojil zadnje mesto, zmogel je le zmago in tri poraze. A tekmovalni neuspeh ni najslabše, kar se je zgodilo južnoameriški reprezentanci, po zadnji tekmi z Walesom (13:35) so namreč urugvajski ragbijisti storili nekaj, kar je šokiralo vso športno javnost.


Konec prvenstva oziroma neuspeh so Urugvajci proslavili tako, da so povsem razbili nočni klub v Kumamotu. Zabava je ušla nadzoru, igralci so postali nasilni, razbijali so inventar, udarjali so ob zidove in naredili luknje, razbijali steklo, uničili so opremo DJ-ja, znesli so se nad sanitarijami ... Skupna vrednost škode je ocenjena na 40.000 dolarjev.

Lastnik nočnega kluba je zaradi nasilnega obnašanja in razbijanja podal kazensko prijavo proti urugvajskim ragbijistom. Oglasila se je tudi Mednarodna ragbi zveza (IRFB), ki se je v imenu Urugvajcev opravičila za incident. "Razočarani smo nad tem, kar se je zgodilo. To ni v duhu turnirja," so zapisali pri IRFB-ju.

Članki iz rubrike