Michael Schumacher Svet24.si

Veselje številnih razblinila ta vest

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

2_Nuša Rojs Svet24.si

Je našla zamenjavo za sanjskega moškega, potem ...

Milan Kučan Svet24.si

Miti in resnice o Kučanovem klanu

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

liam payne Najstnica.si

Liam Payne obiskuje psihologa

adrijana in monika Njena.si

Kmetici ujeti med nagajivim poljubljanjem!

ru
ru
0 01.11.2019 16:53:40

ŠKANDAL! Urugvajci neuspeh na SP 'proslavili' v nočnem lokalu, sledile so ŠOKANTNI PRIZORI (video)

Profimedia
Svetovno prvenstvo v ragbiju se bo končalo jutri ob 10. uri v Jokohami, ko se bosta za naslov prvaka pomerili Anglija in Južna Afrika.

Urugvaj ni bil v krogu favoritov, svojo pot na prvenstvu je končal že po rednem delu. V skupini D je osvojil zadnje mesto, zmogel je le zmago in tri poraze. A tekmovalni neuspeh ni najslabše, kar se je zgodilo južnoameriški reprezentanci, po zadnji tekmi z Walesom (13:35) so namreč urugvajski ragbijisti storili nekaj, kar je šokiralo vso športno javnost.

Konec prvenstva oziroma neuspeh so Urugvajci proslavili tako, da so povsem razbili nočni klub v Kumamotu. Zabava je ušla nadzoru, igralci so postali nasilni, razbijali so inventar, udarjali so ob zidove in naredili luknje, razbijali steklo, uničili so opremo DJ-ja, znesli so se nad sanitarijami ... Skupna vrednost škode je ocenjena na 40.000 dolarjev.

Lastnik nočnega kluba je zaradi nasilnega obnašanja in razbijanja podal kazensko prijavo proti urugvajskim ragbijistom. Oglasila se je tudi Mednarodna ragbi zveza (IRFB), ki se je v imenu Urugvajcev opravičila za incident. "Razočarani smo nad tem, kar se je zgodilo. To ni v duhu turnirja," so zapisali pri IRFB-ju.

Članki iz rubrike