Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 25.04.2019 12:08:10

Če vas zanima šport, tega res ne smete zamuditi!

Prednosti ukvarjanja s katerim koli športom so neskončne, skrbno izbrana športna oprema in prehrana pa nam lahko pomagata k bolj učinkoviti vadbi in hitrejšemu doseganju ciljev.

Ne govorimo le o obvezni opremi, ki jo potrebujete na treningih kot so fitnes naprave za obsedence s fitnesom ali žoge za ljubitelje ekipnih športov. Pod obvezno športno opremo sodijo tudi primerna obutev in oblačila, za športne navijače pa ne smemo pozabiti niti na klubske drese in navijaške rekvizite.

Izbira primerne in kakovostne športne opreme in hrane je lahko zelo zamudna in zapletena, še posebej za začetnike. Na srečo vemo, kako vam pomagati - najboljše izdelke in ponudbe preverite na Ceneje.si, največjem slovenskem primerjalniku izdelkov in ponudb v slovenskih spletnih trgovinah!

SI-PR-img-1


Nekateri športni dodatki, čeprav niso nujni, lahko veliko pripomorejo k izboljšanju rezultatov vaših treningov. Tu mislimo predvsem na GPS ure in merilce, s katerimi lahko preprosto merite svoj napredek ne glede na dejavnost, in številne športne prehranske dodatke, ki lahko dobro vplivajo na vašo učinkovitost pri vadbi.

Kako vam lahko pametno izbrana športna oprema pomaga pri vadbi?

Če se radi ukvarjate s športom, ne glede na to, ali se ukvarjate s tekom, pohodništvom, kolesarjenjem ali pa imate raje visoko intenzivne treninge – najpomembneje je spremljanje svojega napredka. Natančno merjenje različnih parametrov med treningom in po njem, kot so srčni utrip, premagana razdalja, hitrost ali višina, ki smo jo dosegli, lahko razkrije pomembne podrobnosti, ki vam bodo zagotovo pomagale pri načrtovanju naslednjih treningov.


SI-PR-img-2


Če radi tečete ali uživate v kolesarjenju, vam športna ura lahko razkrije vašo hitrost in srčni utrip, če obožujete planinarjenje, pa vam bo pomagala pri izčrtanju točne poti in vam podala dodatne informacije o premagani razdalji in višini. Če uživate v vodnih športih in radi plavate, vas bo verjetno zanimala preplavana razdalja, hitrost plavanja in hitrost zamaha. Pri zbiranju vseh teh pomembnih podatkov vam bo pomagala premišljeno izbrana športna ura ali merilec.

Pametna izbira športne prehrane in dodatkov

Pravilno in skrbno izbrana športna prehrana in dodatki lahko pomagajo k izboljšanju vašega zdravja in učinkovitosti pri vadbi, ne glede na vrsto in cilj treninga. Športna prehrana in različni dodatki morajo dopolnjevati vašo običajno prehrano, in vam pomagati nadomestiti morebitne primanjkljaje, na katere morate biti še posebej pozorni pred, med in po treningu. 

Najbolj priljubljeni prehranski dodatki za šport so različni proteinski dodatki, ki se med seboj razlikujejo glede na vir beljakovin. V osnovi ločimo takšne živalskega in rastlinskega izvoza, prednjačijo pa proteini sirotke, mlečni, jajčni in sojini proteini. Beljakovinski dodatki pomagajo pri izgradnji mišične mase, pripravimo jih hitro in preprosto ter so idealen vir beljakovin, še kako potrebnih po težkem treningu.

SI-PR-img-3


Športna prehrana vključuje še druge dodatke in prehranska dopolnila, kot so aminokisline, kreatin, glutamin in različni vitamini in minerali, ki so potrebni za pravilno delovanje organizma, ki je med intenzivnimi treningi pogosto pod velikim pritiskom. 

Kljub temu je nujno poudariti, da izdelki za športno prehrano ne morejo nadomestiti vseh hranilnih vrednosti, ki jih dobite z dobro in premišljeno prehrano. Da bi telesu zagotovili vse, kar potrebuje za doseganje vrhunskih rezultatov, morajo dopolnila, ki jih nameravate jemati, upoštevati tudi vašo običajno prehrano.

Športna oprema za tiste, ki se ne ukvarjajo s športom

Da, prav ste prebrali. Na portalu Ceneje.si so pomislili tudi na vse zveste športne navijače, in za nas pripravili navijaški kotiček. Če bi se radi pokazali v uradni jakni Real Madrida ali pa želite kapo z uradnim napisom vašega najljubšega NBA kluba, boste navdušeni nad ponudbo te kategorije.

Od obeskov za ključe legendarnega Ayrtona Senne, preko Barceloninih posterjev, kap, šalov in rokavic vseh večjih nogometnih klubov, do dresov Dončića in Dragića. To je idealno mesto za vse zagrete navijače, ki želijo svojo pripadnost izraziti tudi navzven ali pa ob gledanju naslednje tekme navijati z novim navijaškim rekvizitom. Obvezno preverite ali najdete tudi izdelek v barvah vašega najljubšega kluba!

SI-PR-img-4


Pred nakupom športne opreme vedno preverite Ceneje.si

Zahvaljujoč spletnemu portalu Ceneje.si je nakup nove športne opreme in prehrane lahko zelo preprost, hiter in priročen, zato pred naslednjim nakupom ne pozabite na naslednje korake: 

• Na portalu Ceneje.si odprite kategorijo Šport, kjer lahko v kategorijah kot sta Športna oprema in prehrana ter Fitnes in vadba pregledate in primerjate športne ure in merilce, vse izdelke športne prehrane in druge športne dodatke in vadbene pripomočke.
Preglejte ponudbe in primerjajte izdelke, ki vas zanimajo – izberite in primerjajte več modelov športnih ur ali preglejte različne proteinske dodatke in jih primerjajte glede na ceno in lastnosti.
• Preverite nasvete in vodiče za nakup, kar še posebej velja za začetnike – preberite nasvete o skupini izdelkov, ki vas zanimajo, ter poskrbite da ste pred nakupom dovolj informirani.
• Ne pozabite preleteti še aktualnih katalogov in letakov športnih trgovin, v katerih lahko najdete še dodatne ugodnosti.

Značke: ceneje.si, šport

Članki iz rubrike