Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

nu
nu
0 29.01.2019 10:12:55

GROZA! Legenda ubila DVA OTROKA in sebe v FACEBOOK PRENOSU! Okoliščine osupnejo, sporočilo ženi ...

Evropske medije je preplavila šokantna zgodba švedske jahalne legende.

Samuel Rehn je bil legenda. Več kot legenda, v izjemno razvitih švedskih jahalnih krogih je bil pravi mit. Večkratni prvak v dresurnem jahanju je imel predvsem v stockholmskem arhipelagu vse privilegije in so mu bila odprta vsa vrata, a v njegovem zasebnem življenju se je odvila drama brez primere. Mnoge podrobnosti in ozadja še niso znana, znani pa so potek in posledice grozovitega dogodka, grozovitega dejanja, ki je povsem pretreslo Evropo.

Očitno v sporu z bivšo ženo in s psihičnimi težavami se je šampion Rehn odločil za dejanje, ki pretrese do kosti. V grozovitem dejanju je zverinsko ubil 5-letnega in 8-letnega sinčka, bivši ženi po sms sporočilu poslal fotografijo otrok in ji ob tem sporočil, da je plačal vse položnice in da je nahranil psa. Potem pa je vse sporočil še v neposrednem facebook prenosu in si v taistem neposrednem facebook prenosu tudi vzel življenje.

4257690_1623_pic_merger_18

Švedski mediji so s poročanjem in podrobnostmi izjemno previdni, je pa novica preplavila medije v drugih evropskih državah in družabna omrežja. Tam mnogi oboževalci ne morejo verjeti, kaj se je zgodilo, in 50-letno legendo pozivajo, naj vse skupaj nekako zanika. A seveda gre zgolj za nadrealistično tolaženje ob resnično grozovitem dogodku.  

0e652145485a6a674085d6f47b21653f_169_l

Značke: rehn, jahač, tragedija

Članki iz rubrike