anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

mihael žmahar Petisvet.si

Mihael Žmahar: "Oddamo 5 let starega otroka ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Stane Kadunc
Stane Kadunc
0 25.01.2019 21:45:21

Lahko Mariborčani presenetijo?

Aleš Blaž je trenutno najbolj vroč igralec Konstruktorja.
psno
V kegljaški evroligi so na sporedu prva srečanja drugega kroga. Za nas Slovence bo zelo interesantno gostovanje Konstruktorja na Slovaškem pri Železiar Podbrezovi.

Gre sicer za slovito ekipo, ki je bila v zadnjih letih tako v evroligi kot v svetovnih pokalih izredno uspešna. Toda njihov trend je malce v padanju, kar se je videlo na pokalu, ki je bil pri sosedih na Hrvaškem v Zaprešiču, kjer v predtekmovanju niso bili veliko boljši od Mariborčanov. Na koncu so izgubili tekmo za tretje mesto proti Italijanom, Neumarktu. Daleč prvo ime pri Slovakih je seveda Srb Vilmoš Zavarko, aktualni svetovni prvak med posamezniki. V veliko pomoč mu je rojak Daniel Tepša. Med Slovaki je trenutno v odlični formi le Erik Kuna, medtem ko ostali del ekipe ne blesti.

Tu so morda določene priložnosti za naše prvake, da pridejo do dobrega rezultata in morebiti do presenečenja. Trenutno najbolj vroč igralec Konstruktorja Aleš Blaž je pred odhodom dejal: "Vem da nas čaka težka tekma. So slovita ekipa, da ne govorim o Viliju. Toda mi bomo dali vse od sebe. Morda se nam izide in napravimo dober rezultat."

Čeprav so Mariborčani pred tednom dni izgubili v Postojni, vseeno optimizem dvigajo zelo dobri ekipni rezultati. Upajmo, da bodo varovancem Bojana Pihlarja uspeli dobri rezultati in in bi imeli naši prvaki na povratni tekmi obenem realne možnosti za presenečenje in napredovanje na zaključni turnir.

Galerija

Članki iz rubrike