stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
2 08.01.2019 12:29:42

Po tragični SMRTI MOŽA, ki je pretresla državo, srečna v zvezi s SLOVENSKIM ZVEZDNIKOM! (foto)

Natalija Gros
Mediaspeed
Nekdaj je bila odlična plezalka, leta pred Janjo Garnbret, naša najboljša.

Lani je Natalijo Gros Slovenija od blizu spoznala v šovu Zvezde plešejo, kjer je v drugi sezoni tudi zmagala. Takrat so vsi izvedeli za njeno tragično ljubezensko zgodbo, saj je njen partner Jure Breceljnik v spanju nenadoma umrl in ob Nataliji zapustil tudi njuno takrat malčico Elo. Naša nekdanja plezalka se je dolgo časa pobirala, ravno v šovu Zvezde plešejo pa je spoznala svojo novo ljubezen, igralca Roka Kunaverja.

Natalija in Rok sta se sicer zbližala že med pripravami na oddajo Zvezde plešejo, vest o razmerju pa skrivala vse do konca šova, saj sta želela svoje sodelovanje opraviti profesionalno. »Spoznala in zaljubila sva se med šovom Zvezde plešejo. Ker sva oba profesionalna pri delu, ki ga opravljava, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tej stvari nisva javno govorila med plesnim šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par in to dejstvo lahko mirne vesti deliva s svetom,« sta takrat povedala za medije.

Med božično-novoletnimi prazniki pa je postalo jasno, da je nekdanja vrhunska športnica z novim partnerjem postala prava družina, saj sta objavila svojo prvo skupno »družinsko« fotografijo. Na njej so Natalija, Rok in Ela, nastala pa je med praznično obarvano večerjo. Ob njej je plesalka zapisala: »Srečno novo leto 2019! Družina Breceljnik Gros Kunaver.« Seveda je že prej objavila številne fotografije trenutkov, ki jih je preživela skupaj z igralcem, tokrat pa je prvič ob njima tudi deklica.

58-gros

Članki iz rubrike