tina gorenjak Odkrito.si

Hude bolečine ustavile Tino Gorenjak?

premik ure Svet24.si

Premikanje ure: Slovenci na zimski, Hrvati na ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

princ harry Svet24.si

Princ Harry "odstavil" prijatelja, ker mu je ...

leonida kolbl 9 Njena.si

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

ou
ou
2 08.01.2019 12:29:42

Po tragični SMRTI MOŽA, ki je pretresla državo, srečna v zvezi s SLOVENSKIM ZVEZDNIKOM! (foto)

Natalija Gros
Mediaspeed
Nekdaj je bila odlična plezalka, leta pred Janjo Garnbret, naša najboljša.

Lani je Natalijo Gros Slovenija od blizu spoznala v šovu Zvezde plešejo, kjer je v drugi sezoni tudi zmagala. Takrat so vsi izvedeli za njeno tragično ljubezensko zgodbo, saj je njen partner Jure Breceljnik v spanju nenadoma umrl in ob Nataliji zapustil tudi njuno takrat malčico Elo. Naša nekdanja plezalka se je dolgo časa pobirala, ravno v šovu Zvezde plešejo pa je spoznala svojo novo ljubezen, igralca Roka Kunaverja.

Natalija in Rok sta se sicer zbližala že med pripravami na oddajo Zvezde plešejo, vest o razmerju pa skrivala vse do konca šova, saj sta želela svoje sodelovanje opraviti profesionalno. »Spoznala in zaljubila sva se med šovom Zvezde plešejo. Ker sva oba profesionalna pri delu, ki ga opravljava, nisva pustila, da bi to vplivalo na najino delo, zato o tej stvari nisva javno govorila med plesnim šovom. Zdaj, ko je plesnega šova konec, sva tudi uradno postala par in to dejstvo lahko mirne vesti deliva s svetom,« sta takrat povedala za medije.

Med božično-novoletnimi prazniki pa je postalo jasno, da je nekdanja vrhunska športnica z novim partnerjem postala prava družina, saj sta objavila svojo prvo skupno »družinsko« fotografijo. Na njej so Natalija, Rok in Ela, nastala pa je med praznično obarvano večerjo. Ob njej je plesalka zapisala: »Srečno novo leto 2019! Družina Breceljnik Gros Kunaver.« Seveda je že prej objavila številne fotografije trenutkov, ki jih je preživela skupaj z igralcem, tokrat pa je prvič ob njima tudi deklica.

58-gros

Članki iz rubrike