Katja Tratnik Odkrito.si

Voditeljica z leto dni starejšim Nemcem na ...

papež frančišek Svet24.si

VIDEO: Odmikal jim je prstan, ni hotel, da ga ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

princ harry Svet24.si

Princ Harry "odstavil" prijatelja, ker mu je ...

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

STA
STA
0 13.12.2018 19:22:34

Nogometaši Olimpije, rokometašice Krima in Gomboc ter Smolnikarjeva športniki Ljubljane

alesfevzer.com
Nogometaši Olimpije, rokometašice Krima, judoist Adrian Gomboc ter plesalka modernih plesov Lana Smolnikar so najboljši športniki Ljubljane v letošnjem letu. Nagrado za najboljšo mlado osebnost sta dobila tenisačica Kaja Juvan in rokometaš Domen Novak, nagrade za življenjsko delo pa so prejeli Andrej Pregelj, Rudolf Zupanc in Janez Milavec.

Na razglasitvi v Festivalni dvorani v slovenski prestolnici sta nagradi za najboljša alpinista leta prejela Luka Jeglič in Marija Stražar.

Nogometaši Olimpije so bili državni in pokalni prvaki Slovenije, kar je uspelo tudi rokometašicam Krima, ki so bile tudi tretje v regionalni ligi.

Gomboc je bil evropski prvak do 66 kg, Smolnikarjeva pa svetovna prvakinja v šov plesu. Z nazivom trenerja leta sta bila nagrajena tudi trenerja najboljših posameznikov, Rok Drakšič in Jan Ravnik.

Drugi mesti sta zasedla balinarka Nina Volčina, bronasta na SP, in kajakaš v spustu na divjih vodah Simon Oven, svetovni prvak. Tretja v izboru Športne zveze Ljubljana sta bila telovadec Sašo Bertoncelj, srebrn na EP, in judoistka Maruša Štangar, sedma na SP.

Značke: športnik, nagrada

Članki iz rubrike