jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

STA
STA
0 13.12.2018 19:22:34

Nogometaši Olimpije, rokometašice Krima in Gomboc ter Smolnikarjeva športniki Ljubljane

alesfevzer.com
Nogometaši Olimpije, rokometašice Krima, judoist Adrian Gomboc ter plesalka modernih plesov Lana Smolnikar so najboljši športniki Ljubljane v letošnjem letu. Nagrado za najboljšo mlado osebnost sta dobila tenisačica Kaja Juvan in rokometaš Domen Novak, nagrade za življenjsko delo pa so prejeli Andrej Pregelj, Rudolf Zupanc in Janez Milavec.

Na razglasitvi v Festivalni dvorani v slovenski prestolnici sta nagradi za najboljša alpinista leta prejela Luka Jeglič in Marija Stražar.

Nogometaši Olimpije so bili državni in pokalni prvaki Slovenije, kar je uspelo tudi rokometašicam Krima, ki so bile tudi tretje v regionalni ligi.

Gomboc je bil evropski prvak do 66 kg, Smolnikarjeva pa svetovna prvakinja v šov plesu. Z nazivom trenerja leta sta bila nagrajena tudi trenerja najboljših posameznikov, Rok Drakšič in Jan Ravnik.

Drugi mesti sta zasedla balinarka Nina Volčina, bronasta na SP, in kajakaš v spustu na divjih vodah Simon Oven, svetovni prvak. Tretja v izboru Športne zveze Ljubljana sta bila telovadec Sašo Bertoncelj, srebrn na EP, in judoistka Maruša Štangar, sedma na SP.

Značke: športnik, nagrada

Članki iz rubrike