burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

Laurie Softley Svet24.si

Poročena učiteljica glasbe seksala z dvema ...

duhovno srce Petisvet.si

Od jutri pričakujte nemogoče!

mercedes Svet24.si

Nekaj ur pred usodnim trkom je 31-letni Franjo ...

aljaz kate william Svet24.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

lasje, pričeska Najstnica.si

Ti izpadajo lasje?

Martina ipša Njena.si

Martina Ipša: Med kobacanjem na posteljo ji je ...

au
au
0 04.11.2018 01:32:30

SLOVO LETA ... DESETLETJA ... AH, KAR STOLETJA! Tako je odšel trener po 45 letih (VIDEO)

Za eno leto je presegel Guyja Rouxa, ki je na klopi Auxerra sedel 44 let, medtem ko sta Sir Alex Ferguson s 27 leti na klopi Manchestra Uniteda in Arsene Wenger z 22 leti na klopi Arsenala prava vajenca. To je Denny Douds, trener ameriškega nogometa.

Douds je v klub East Stroudsburg prišel, da bi tam ostal le eno sezono - dokler ne bi našel boljše službe. In je ostal 45 let. "Ponosen sem na vse, kar smo ustvarili v tem klubu," je dejal in odšel. Ampak, to je bilo slovo v stilu. "Kličemo četrti 'time out'. Vem, da to ni dovoljeno, ampak moram to storiti na prav takšen način. Kaznovali nas boste, ampak je v redu... odhajam. Upokojil se bom," je sporočil sodniku. To se je zgodilo štiri sekunde pred koncem tekme. Potem je okoli sebe zbral svoje igralce, pihnil v piščalko in jim povedal.

Denny Douds 1


To je bil njegov zadnji 'time out', po katerem jo je kar čez igrišče mahnil domov. Igralci in sodniki so ga začudeno gledali, potem pa so ga začeli pozdravljati. Na koncu so bile to ovacije.

"Ženi sem rekel, da bom med odhajanjem iz igrišča odvrgel svojo čepico in ji dejal, da jo imam rad. To sem tudi storil, potem šel naravnost do svojega avtomobila in se smejal vso pot do doma."

Douds je v 45 letih ekipo popeljal do 264 zmag, kar je največ od vseh NCAA trenerjev.

Denny Douds 2

Članki iz rubrike