Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 07.04.2018 21:20:34

PRIPRAVITE ROBČKE... To je razlog zakaj imamo radi šport (video)

Poglejte, kako je Tiger Woods uresničil veliko željo hudo bolnemu možaku.

Shane Caldwell je fanatičen ljubitelj golfa, ki pa ga je življenje postavilo na težko preizkušnjo. Boleha namreč za rakom pljuč, bolezen je zdaj v četrtem stadiju, njegova prihodnost pa temu primerno negotova. In to težko obdobje mu je vsaj malce polepšal Tiger Woods.

Vse se je začelo pred tednom dni, ko je dekle po imenu Jordan Miller na socialnem omrežju objavila zapis, da bi njen hudo bolni očim rad spoznal svojega idola. "Prosim za pomoč! Rabim pomoč, da uresničim sanje mojega očima, ki si želi srečati Tigra Woodsa. Boleha za rakom pljuč v četrtem stadiju in je zelo bolan. To bi mu res ogromno pomenilo, prosim pomagajte mi uresničiti njegovo željo."



Ko se je njena prošnja razširila po spletu, jo je kontaktirala Woddsova življenjska sopotnica Erica Herman. In teden dni kasneje se mu je želja uresničila, ob tem pa ni mogel skriti čustev. Woods mu je podaril rokavico za golf, na katero je zapisal "ostani močan!"

Čeprav je Tiger Woods na prvem velikem turnirju letošnjega leta za zdaj daleč od vrha, pa je še vedno ena osrednjih osebnosti in seveda eden najbolj priljubljenih mož v svetu golfa. In čeprav ni več igralec kot je bil, pa je še vedno velik človek. Male geste velikih športnikov, Caldwellova reakcija pa - neprecenljiva.

Značke: golf, tiger-woods

Članki iz rubrike