Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

mu
mu
2 07.04.2018 16:10:17

Tim Gajser udaril po SLOVENSKIH 'KAVČARJIH' in stopil v bran BRATOMA PREVC: Ne razumem, kako so lahko takšni …

Martin Metelko
Slovenski motokrosist Tim Gajser je udaril po 'kavčarjih', kot je ljudi, ki izražajo kritiko nad slovenskimi športniki nekoč poimenoval slovenski rokometaš Uroš Zorman.

Tim Gajser se pripravlja na jutrišnjo dirko v italijanski Pietramurati, za Delo pa je spregovoril med drugim tudi o tem, kako zelo je vesel, da ga njegovi navijači podpirajo kljub temu, da mu v zadnjem času stvari ne gredo po načrtih.

"Prejšnja sezona in začetek letošnje nista bila popolna. Ampak slovenski navijači mi še vedno stojijo ob strani, kar mi ogromno pomeni, ker vemo, da takrat, ko zmaguješ in gre vse kot po maslu, so vsi zraven. Meni pa je s človeške plati pomembno, da te še vedno podpirajo, ko ti ne gre, ko si v krizi, in se vidi, da se mučiš, ostajaš močen, ne obupaš, ampak greš naprej," je dejal Gajser.


In dodal: "Rad bi to videl tudi pri drugih panogah. Zmotilo me je, kako so nekateri grdo govorili o smučarskih skakalcih, o Petru in Domnu Prevcu. Ne razumem, kako so lahko ljudje takšni. In ne, ni tako preprosto. Ko gledaš prek televizorja in komentiraš – pojdi na skakalnico in se spusti, če si pogumen ... Tako v športu kot v življenju je normalno, da ne gre vse tekoče. Če bi šlo, bi bilo preveč preprosto, življenje bi bilo brezvezno."

Celoten intervju z Gajserjem si lahko preberete tukaj.

Članki iz rubrike